Cookie- og Privatlivspolitik
Ny dansk gyser får skræmmende plakat - og udtages til prestigefyldt festival

Ny dansk gyser får skræmmende plakat - og udtages til prestigefyldt festival

Christian Tafdrups 'Gæsterne' kommer næste år

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Den danske gyser Gæsterne er blevet udtaget til den præstigefyldte Sundance Film Festival, der afholdes i januar i Utah. Filmen er valgt til programmet "Midnight", hvor gysersucesser som HereditaryIt Follows og The Blair Witch Project tidligere har fået premiere.

 

Bag den psykologiske gyser står Christian Tafdrup, som senest stod bag den omdiskuterede og populære En frygtelig kvinde. Den 43-årige instruktør er selvsagt stolt over udtagelsen og siger bl.a. i en pressemeddelelse:

- Jeg har længe forsøgt at få en film på Sundance Film Festival, så jeg er glad for, at tredje gang nu er lykkens gang. Og så ovenikøbet med en gyserfilm, der kun sjældent er at finde på de store festivaler.

- Jeg glæder mig til at pakke tasken og krydse atlanten og forhåbentligt være med til endnu engang at gøre en forskel for dansk film på verdens fedeste festival.

LÆS OGSÅ: Her er den uhyggeligste gyserfilm nogensinde!

'Gæsterne' handler om den danske familie Bjørn, Louise og deres datter Agnes, der er på ferie i Toscana. Her møder de det hollandske par Karin og Patrick, som de har en fantastisk kemi med, og de aftaler at mødes tre måneder senere på parrets hollandsk landsted.

Men den gode stemning fra Italien er forsvundet, og danskerne oplever fra start en grænseoverskridende opførsel. Men hvor langt er de villige til at gå for at opretholde den gode stemning? Og er det i virkeligheden dem, som den er galt med?

Sammen med udtagelsen til filmfestivalen har 'Gæsterne' også offentliggjort deres første plakat - dog med den engelske titel 'Speak No Evil'. Men baseret på den, så ligner det, at vi kan se frem til en skræmmende psykologisk gyser.

'Gæsterne' får premiere den 17. marts 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Det kan kun blive godt, når Anne-Grethe Bjarup Riis er bag kameraet.

9 timer siden
TheDayDreamer

Min liste, i prioriteret rækkefølge, ser ud som følger:

10 timer siden
Christian

Jeg var inde og se spider-man, og synes godt nok den var god! Den havde alt jeg kunne lide, action, kærlighed og superhelte.

11 timer siden
Christian

Den bliver spændende at se. Jeg håber den er så wtf-agtig som I siger. :-)

11 timer siden
Rizzo

Nu har jeg hørt podcasten, og det blev jeg ikke klogere af...

18 timer siden

Aktive debatter