Cookie- og Privatlivspolitik
De delte vandene: Nu kan Star Wars-karakterer få deres egne film

De delte vandene: Nu kan Star Wars-karakterer få deres egne film

Vi har nok ikke set det sidste til Kylo Ren, Rey og Co.

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Star Wars-fans verden over modtog som bekendt den nye trilogi i en galakse langt, langt borte med blandede følelser. Ikke desto mindre åbnes døren nu på klem for, at rækken af de nye karakterer, man mødte i The Force Awakens, The Last Jedi og The Rise of Skywalker, kan vende tilbage.

I de tre nye film mødte man som bekendt både legendariske og gamle kendinge, men altså også helt nye karakterer, der vandt popularitet hos nye som gamle fans.

For udover et gensyn med bl.a. Luke Skywalker, Leia Organa og Han Solo, blev det også til nye bekendtskaber som Adam Drivers Kylo Ren, videre til helte som John Boyegas Finn, Oscar Isaacs pilot Poe Dameron og naturligvis Daisy Ridley som Rey. Samt nye robotvenner som BB8 og D-O.

Karakterer som delte vandene blandt fans, men som nu kan få deres egne film. For selvom den nye trilogi er afsluttet, så betyder det ikke nødvendigvis, at Kylo Ren, Rey & Co. er lagt i graven.

LÆS OGSÅ: Originalt Star Wars-medlem i voldsom kritik af den nye trilogi: "Forfærdelig"

I et nyligt interview med chefen hos Lucasfilm, Kathleen Kennedy, teaser hun nemlig, at de nye karakterer bestemt ikke er glemt. De indgår nemlig allerede i samtaler, man har omkring franchisens fremtid. Det skriver Empire.

Adam Driver har ovenikøbet også udtalt i et nyligt interview, at han ikke er imod at vende tilbage til franchisen, men at det vil afhænge helt og holdent af, hvilke filmskabere der er involveret. Det skriver Unilad.

En ting, der dog er helt sikkert, er, at vi langt fra har set det sidste til Star Wars-universet. Det vidner både serier og kommende filmprojekter om. Hvorvidt de så kommer til at byde på gensyn med Rey, Kylo, Poe og Finn, kan kun fremtiden vise.

LÆS OGSÅ: Alt vi ved om de 5 kommende Star Wars-film

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

11 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter