Cookie- og Privatlivspolitik
Stjerne er på vej i vild bokse-form: Se de store biceps i ny træningsvideo til 'Creed 3'

Stjerne er på vej i vild bokse-form: Se de store biceps i ny træningsvideo til 'Creed 3'

Michael B. Jordan gør sig klar

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Michael B. Jordan blev i 2020 kåret til årets mest sexede mand, og hvis man har set fx Black Panther eller Creed II, er man nok heller ikke tvivl om, hvor veltrænet Hollywood-stjernen er.

Men man skal som bekendt holde sin træning ved lige, og det må man sige, at Jordan gør. 

Den 34-årige skuespiller er udset til både at instruere den kommende Creed III og spille hovedrollen som bokseren Adonis Johnson, der er blevet trænet af selveste Rocky Balboa. Og hertil skal kroppen være i tiptop form!

Nu har Jordans faste træner og sparringspartner Corey Calliet delt en træningsvideo med stjernen, hvor bl.a. de voksende biceps bliver flekset.

SE OGSÅ: Få enorme biceps som Chris Hemsworth! Se den vilde træningsvideo til 'Thor 4'

Helt passende er de levende billeder ledsaget af en motiverende tekst og en nærmest superhelte-agtig tagline: "Instruktør om dagen, bygger krop om natten" (Director by day building a body at night, red.).

Tidligere har stjernen fortalt om sin dedikerede træningsplan og diæt, der bl.a. består af seks måltider om dagen og enorme mængder vand.

Jordan skal også spille Superman i en kommende DC-film, der viser os en ny udgave af den kendte superhelt. Desto mere har han grund til at bibeholde sin nærmest overmenneskelige statur.

'Creed 3' har ikke en premieredato endnu.

 
 
 
Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Corey Calliet (@mrcalliet)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

11 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter