Cookie- og Privatlivspolitik
Ny Spider-Man trilogi med Tom Holland på vej

Ny Spider-Man trilogi med Tom Holland på vej

'No Way Home' bliver ikke den sidste

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Den kommende Spider-Man: No Way Home bliver ikke den sidste film med superhelten i MCU, hvis det står til Sony-produceren Amy Pascal.

Pascal fortæller nemlig til Fandango, at Sony, som ejer rettighederne til Edderkoppen, fortsætter samarbejdet med Disney og laver flere film med Tom Holland som Spider-Man:

- Det her er ikke den sidste film, som vi laver med Marvel - [det er ikke] den sidste Spider-Man film, siger produceren om 'No Way Home'.

- Vi gør os klar til at lave den næste Spider-Man-film med Tom Holland og Marvel. Vi tænker på det her som tre film, og nu fortsætter vi med de næste tre. Det her er ikke den sidste af vores MCU-film.

LÆS OGSÅ: Vild scene med hemmelig karakter: Ny Spider-Man film sammenlignes med 'Endgame'

Tom Holland har ellers tidligere udtalt, at hans Spider-Man-kontrakt udløber efter den nye film, og at der ikke umiddelbart var planer om flere solo Spider-Man-film. Men nu har piben fået en anden lyd hos Sony, hvor ambitionen altså er en hel ny trilogi.

Kilder hos Sony beretter, at intet er på plads på nuværende tidspunkt, men at de gerne vil fortsætte det stærke samarbejde med Holland og MCU-boss Kevin Feige. Det skriver The Hollywood Reporter.

'Venom 2' havde en interessant cliffhanger, som kan være en af de ting, der bliver fortsat i en fremtidig Spider-Man-film.

Ligesom Marvel også har annonceret den animerede serie Spider-Man: Freshman Year.

'Spider-Man: No Way Home' får premiere den 16. december - forsalget starter på fredag, d. 3. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.