Cookie- og Privatlivspolitik
Mel Gibson afslører: Jeg instruerer 'Dødbringende våben 5'

Mel Gibson afslører: Jeg instruerer 'Dødbringende våben 5'

Gibson og Glover bliver aldrig for gamle!

Stem op!
50
Stem ned!
0
(reset)

Da den legendariske Hollywood-instruktør Richard Donner i juli gik bort, 91 år gammel, antog vi, at det nok også var ensbetydende med, at den femte og sidste Dødbringende våben-film ikke ville blive til noget.

Men (heldigvis) tog vi fejl. ’Dødbringende våben 5’, som Donner havde arbejdet på i flere år, forventes nemlig at starte produktion i 2022.

Og det er ikke hvem som helst, der overtager instruktør-jobbet. Det bliver Mel Gibson, der også spiller den ene hovedrolle overfor Danny ”I a too old for this shit” Glover.

Det afslørede den 65-årige skuespiller selv til arrangementet ”An Experience With” i London. Det rapporterer The Sun.

Gibson forklarer, at det var Donner selv, som udpegede ham til opgaven:

- Manden, som instruerede alle Dødbringende våben-filmene, Richard Donner, var en stor mand. Han var ved få lavet et manuskript, og han nåede ret langt med det.

- Og en dag sagde han til mig, ”Lyt knægt, hvis jeg stiller træskoene, vil du så gøre det?”, og jeg sagde ”Hold kæft”.

- Men han gik faktisk bort. Men han spurgte mig om, jeg ville gøre det, og på det tidspunkt sagde jeg ingenting.

- Han sagde det til sin kone og til studiet og til produceren. Så nu skal jeg instruere den femte.

Det forventes ligeledes, at Danny Glover vender tilbage i sin rolle, så vi for første gang i 23 år kan se makkerparret Riggs og Murtaugh på det store lærred.

Mel Gibsons fan-Twitter fortæller, at skuespilleren blev meget rørt og kæmpede med at holde tårene tilbage, da han netop talte om den afdøde Donner. Se billederne nederst.

Den første film fik premiere i 1987, to år efter fulgte Dødbringende våben 2, mens 3’eren udkom i 1991. Det hidtil seneste kapitel, Dødbringende våben 4, fik premiere i 1998.

Hvis man skulle være i tvivl, så er Mel Gibson en rutineret instruktør, der tidligere har stået bag kameraet på bl.a. Braveheart, som han vandt en instruktør-Oscar for, The Passion of the Christ og senest krigsfilmen Hacksaw Ridge, der også indbragte ham en Oscar-nominering.

’Dødbringende våben 5’ forventes at starte optagelser i 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.