Cookie- og Privatlivspolitik
Mads Mikkelsen viser god form på nyt træningsfoto fra 'Indiana Jones 5'

Mads Mikkelsen viser god form på nyt træningsfoto fra 'Indiana Jones 5'

Flekser mullerne med bodybuilder

Stem op!
3.178
Stem ned!
0
(reset)

Mads Mikkelsen ser ud til at have været i topform til indspilningen af Indiana Jones 5, hvor danskeren har en hemmelig rolle. Vi har dog set de første fotos fra optagelserne med en chik Mikkelsen.

Nu er et nyt foto fra Indy-filmen sluppet ud. Denne gang fra træningslokalet, hvor Mads Mikkelsen flexer mullerne sammen med den hollandske bodybuilder Olivier Richters, der også medvirker i 'Indiana Jones 5'.

SE OGSÅ: Top 10: Mads Mikkelsens bedste roller

Billedet er vinklet således, at danskeren ser ualmindelig lille ud ved siden af den kæmpestore Richters, som tidligere i år var med i Black Widow. Men Mads Mikkelsen har stadig et smil på læben!

'Indiana Jones 5' bliver Harrison Fords sidste film i rollen som eventyrlystige ærkelog, og optagelserne har allerede budt på flere udfordringer, da den 79-årige stjerne kom til skade, og derfor forsinkede hele produktionen. Det har bl.a. betydet, at filmens premiere er rykket til 2023.

Det er det sociale medie Letterboxd, som deler fotoet på Twitter. Se det nederst.

'Indiana Jones 5' får premiere den 29. juni 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

11 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden
Casper

THOR 4: LOVE AND THUNDER, THE BATMAN, SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - PART ONE, DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS og BLACK PANTHER

1 dag siden

Aktive debatter