Cookie- og Privatlivspolitik
Jared Leto sniffede tomatsovs til Gucci-rolle

Jared Leto sniffede tomatsovs til Gucci-rolle

Stjernen er gået all in til 'House of Gucci'

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Jared Leto er kendt for sine mere eller mindre aparte arbejdsmetoder - fra et uhyggeligt vægttab til Dallas Buyers Club og en voldsom vægtstigning i Chapter 27 til at sende brugte kondomer til sine kollegaer på Suicide Squad.

Til sin nye biografaktuelle rolle som Paolo Gucci i House of Gucci er skuespilleren igen gået all in. Udover en imponerende make-up, der nærmest gør ham ukendelig, så foretog Leto også en indre transformation.

I et interview med I-D Vice fortæller stjernen:

- Jeg gjorde alt. Jeg sniffede baner af Arrabbiata sovs [tomatsovs, red.] midt under optagelserne. Jeg havde olivenolie som blod. Jeg dykkede virkelig dybt. Hvis du tog en biopsi af min hud, så ville resultatet sige parmesan ost! Det her er min kærlighedserklæring til Italien.

- Der var meget arbejde og forberedelse, og ja, jeg havde en italiensk accent, og jeg elskede og omfavnede det og levede i det rum så meget, som jeg kunne, og så lang tid som jeg overhovedet kunne. 

LÆS OGSÅ: Legendarisk instruktør sviner superheltefilm: ”Noget fucking kedeligt lort” 

Om Jared Leto taler mere i metaforiske termer, når han henviser til sin tomatsovs-snifning, det vides ikke. Men det ville ikke undre os, hvis han virkelig har gjort det.

Medspiller Lady Gaga har ligeledes fortalt om, hvordan hun også har foretaget en vild transformation til sin rolle som Patrizia Reggiani, der gifter sig ind i Gucci-familien og skaber uro.

Se vores eksklusive interview med Lady Gaga her.

Ridley Scotts 'House of Gucci' kan ses i biografen fra 2. december.

Who Is Paolo Gucci? The Story of Jared Leto's 'House of Gucci' Character

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.