Cookie- og Privatlivspolitik
Internettet går amok over nye fotos af krammende Spider-Man-skuespillere

Internettet går amok over nye fotos af krammende Spider-Man-skuespillere

Tom Holland og Andrew Garfield har god kemi

Stem op!
141
Stem ned!
0
(reset)

Er de to tidligere Spider-Man-skuespillere Tobey Maguire og Andrew Garfield med i Spider-Man: No Way Home

Svaret har gentagende gange været nej, når Garfield er blevet spurgt. Og nu orker han ikke at svare på det længere.

Under promoveringen af skuespillerens nye Netflix-film Tick, Tick... Boom! har pressen talt med ham - og Garfield har ustandseligt fået Spider-Man-spørgsmålet igen og igen.

I et nyt interview med GQ giver han simpelthen bare op: "Hør her, på nuværende tidspunkt... er jeg færdig" svarer Garfield, og fortsætter:

- Vi finder alle ud af det, når filmen kommer ud, og enten bliver vi meget skuffende, eller så bliver vi meget glade, eller nogen vil sige "Hvad sagde jeg", og en anden person vil sige, "Nej, hvad sagde jeg". Vi finder alle ud af det. Jeg beklager på forhånd.

LÆS OGSÅ: Hvilke helte og skurke er med i 'Spider-Man 3'? Vi skelner mellem fakta og rygter

Men selvsamme GQ har delt nogle helt nye og søde fotos af Tom Holland og Andrew Garfield, der møder hinanden på den røde løber - og de har selvsagt sat internettet i gang igen. Det er kun brænde på bålet til de vedholdende rygter.

Det er ovenikøbet et historisk øjeblik, fordi det er faktisk første gang, at to Spider-Man-skuespillere, eller skulle vi sige Spider-Men, fotograferes sammen.

De to ser yderst behagelige ud i hinandens selskab – hvilket får os til at stille spørgsmålet: Kender de hinanden efter at have spillet sammen?

Svaret får vi nok først den 16. december, hvor 'Spider-Man: No Way Home' rammer biograferne. Garfield har undskyldt på forhånd, så er du forberedt.

Forsalget til 'Spider-Man: No Way Home' starter her på kino.dk den 3. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.