Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør vil bringe den originale trio tilbage til ny Harry Potter-film

Instruktør vil bringe den originale trio tilbage til ny Harry Potter-film

Manden bag den første film håber, at det sker

Stem op!
72
Stem ned!
0
(reset)

Det er 10 år siden, at vi fik den sidste film i hovedfortællingen om Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley, nemlig Harry Potter og Dødsregalierne - del 2 fra 2011.

Siden da har skuespillerne Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson begået sig i en række forskellige projekter langt fra J.K. Rowlings eventyrlige univers.

Nu vender trioen muligvis tilbage i deres respektive roller. I hvert fald, hvis det står til instruktør Chris Columbus, der stod bag kameraet til De Vises Sten og Hemmelighedernes Kammer. Det skriver Variety.

Instruktøren fortæller nemlig i det nye interview, at han gerne ser en filmatisering af det todelte teaterstykke 'Harry Potter og det forbandede barn' fra 2016.

LÆS OGSÅ: 'Fantastiske skabninger 3' med Mads Mikkelsen får premiere i Danmark tidligere end ventet

Forestillingen er skrevet Jack Thorne, mens J.K. Rowling og John Tiffany har stået for historien, der udspiller sig 19 år efter begivenhederne i bogen 'Harry Potter og Dødsregalierne'. I stykket er Potter nu blevet leder af Department of Magical Law Enforcement at the Ministry of Magic.

Hoppet i tid betyder altså, at de tre originale Potter-skuespillere har den helt rigtige alder til at indtage rollerne som de tre venner igen.

Fans af franchisen har dog kunnet vende tilbage til det magiske univers siden, nemlig med Fantastiske skabninger... og hvor de findes samt Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser fra henholdsvis 2016 og 2018.

Forude venter den tredje film med Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder, hvor man som bekendt finder Mads Mikkelsen i rollen som den onde Grindelwald.

'Fantastiske skabninger 3: Dumbledores hemmeligheder' har biografpremiere den 7. april 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrik

Cursed Child er en super bog med en spændende og meget interessant fortælling som har nogle intelligente referencer til de tidligere bøger/film og spinder en interessant sløjfe på fortællingerne.

Så det kunne blive en fantastisk film.

Og har du ikke læst bogen - så gør det....NU! :)

blækhat

Det lyder som det rene makværk.

Dennis

For en der har læst samtlige HP bøger, kan jeg sige nej tak.
The Cursed Child er intet mindre end ren fanfiction, der fuldstændig ignorere etablerede lore fra bøgerne, og rent ud sagt tillægger latterlige intetsigende elementer som:

Voldemorts Datter
- som han skulle have fået med Le Strange og have født barnet lige før angrebet på Hogwarts.

Hende der sælger slik på Hogwarts Ekspressen
- som nu åbenbart er udødelige og jager folk ovenpå toget, med vognen i hånden.

Polijuice-elixir
- som nu åbenbart IKKE behøver at laves over en periode på en fuldmåne, men kan laves på 10min.

Cedric Diggory
- som bliver ond, hvis han taber turneringen i magisk tvekamp. Selvom han i bøgerne er beskrevet som en FULDSTÆNDIG GOOD GUY, der hellere vil tabe, end vinde hvis det ikke vær fair for modstanderen.

Det er bare et lille udvalg af hvor tåbelig den bog er!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.