Cookie- og Privatlivspolitik
Hvilke helte og skurke er med i 'Spider-Man 3'? Vi skelner mellem fakta og rygter

Hvilke helte og skurke er med i 'Spider-Man 3'? Vi skelner mellem fakta og rygter

Én måned til premieren og stadig masser af mystik

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Spider-Man: No Way Home er den mest ventede film her på kino.dk, og superhelte-efterfølgeren har siden dens annoncering nærmest været en fast bestanddel på rygtebørsen. Det kan derfor være svært at skelne mellem, hvad der egentlig er sandt og falsk. Bekræftet og ubekræftet.

Med én månedstid til premieren har vi sat os for at finde ud af, hvilke helte og skurke som egentlig dukker op – i hvert fald, hvad der bekræftet.

Herunder skelner vi altså mellem fakta og sladder.

Lad os starte med, hvad vi med sikkerhed ved:

- Tom Holland er tilbage i rollen som Peter Parker / Spider-Man.

- Zendaya spiller igen MJ, der nu er kæreste med Peter.

- Spider-Man søger hjælp hos Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) efter, at hans identitet er blevet afsløret i slutningen af Spider-Man: Far From Home. Det åbner op for multiverset, hvor MCUs tidslinje kan blive blandet med andre universer.

- Doctor Stranges hjælper Wong (Benedict Wong) skulle også optræde. Han dukkede senest op i MCUs Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

- Alfred Molina spiller igen Doctor Octopus, som han også gjorde det i Spider-Man 2. Ham har vi allerede fået et glimt af i traileren.

- Willem Dafoe er tilbage som The Green Goblin, som han spillede første gang i Spider-Man (2002). Vi har hørt hans stemme i traileren, ligesom karakteren optræder på den første plakat.

- Jamie Foxx vender tilbage som skurken Electro, der optrådte i The Amazing Spider-Man 2. Det har skuespilleren bekræftet, ligesom at Tom Holland for nyligt mindede alle om det.

- Iron Mans chauffør og assistent Happy Hogan (Jon Favreau) er tilbage.

- Marisa Tomei er fortsat Tante May.

- J.K. Simmons dukkede op i sin velkendte rolle som nyhedschef for The Daily Bugle, J. Jonah Jameson, i slutningen af ’Spider-Man: Far From Home’. Simmons har udtalt, at han kontrakt på flere film, så han er ligeledes tilbage i den nye.

 

Disse optrædener er (stadig) ubekræftede rygter:

- Vender Andrew Garfield fra The Amazing Spider-Man-filmene tilbage som Marvel-helten? Rygterne er vedholdende, folk på internettet mener at have beviser. Garfield selv afviser det hårdnakket, og senest har Holland også sagt, at de ikke medvirker.

- Tobey Maguire fra Sam Raimis Spider-Man-trilogi siges også at medvirke i sin velkendte rolle som Edderkoppen. Marguire har været stille omkring det, og ingen har endnu bekræftet hans ankomst.

- Emma Stone har afvist, at hun vender tilbage som Gwen Stacy fra The Amazing Spider-Man-filmene. Selvom internettet siger noget andet.

- Kirsten Dunst har også været nævnt. Skuespilleren, der var Mary Jane i den første Spider-Man-trilogi, har dog afvist internet-rygterne. Men har udtalt, at hun ikke ville sige nej, hvis hun skulle blive spurgt. Hmm.

- Efter den første trailer mente flere at have spottet Matt Murdock aka Daredevil som Peter Parkers advokat. Men Daredevil-skuespilleren Charlie Cox har i hvert fald afvist, at han har optaget scener til filmen.

- Flere mener, at et forsidecover i Empire betyder, at Thomas Haden Church vender tilbage som Sandman, som han spillede i Spider-Man 3. Man kan bl.a. også finde en mulig reference til skurken på den nye plakat. Han er ligeledes listet på IMDb som medvirkende. Men instruktøren Jon Watts har afvist at bekræfte det.

- Rhys Ifans skal også ifølge den samme Empire-forside og IMDb spille The Lizard igen, som han også gjorde i ’The Amazing Spider Man’. Instruktøren har ligeledes afvist at bekræfte dette.

- Jake Gyllenhaals Mysterio fra ’Spider-Man: Far From Home’ skulle ligeledes optræde igen. Det tyder folk i hvert fald ud fra den føromtalte Empire magasin-forside. Intet er annonceret.

- Efter den sidste scene i Venom 2: Let There Be Carnage har flere spekuleret i, at Tom Hardys Venom kan få en rolle i ’No Way Home’. Det er ej heller bekræftet. Læs mere om de teorier her.

- Dane DeHaan, der spillede Green Goblin / Harry Osbourne i ’The Amazing Spider-Man 2’, har afvist, at han optræder i den nye MCU-film.

Hvem og hvilke skurke der vender tilbage – og om Marvel har andre overraskelser i ærmet til os – det finder vi ud af til december.

’Spider-Man: Far From Home’ har premiere den 16. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Det kan kun blive godt, når Anne-Grethe Bjarup Riis er bag kameraet.

9 timer siden
TheDayDreamer

Min liste, i prioriteret rækkefølge, ser ud som følger:

10 timer siden
Christian

Jeg var inde og se spider-man, og synes godt nok den var god! Den havde alt jeg kunne lide, action, kærlighed og superhelte.

10 timer siden
Christian

Den bliver spændende at se. Jeg håber den er så wtf-agtig som I siger. :-)

10 timer siden
Rizzo

Nu har jeg hørt podcasten, og det blev jeg ikke klogere af...

18 timer siden

Aktive debatter