Cookie- og Privatlivspolitik
Actionstjerne skal spille Snehvides onde stedmor

Actionstjerne skal spille Snehvides onde stedmor

Fra superhelt til Disney-skurk

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Historien om Snehvide og de syv dværge er undervejs som en live-action genindspilning, hvor Wonder Woman-stjernen, Gal Gadot, netop er blevet castet til at spille Snehvides stedmor, den onde dronning. Det skriver Variety.

Overfor Gadot skal Rachel Zegler, der er på rollelisten i den kommende West Side Story, spille prinsessen Snehvide i denne nye version af Disney-klassikeren fra 1937.

Filmen bliver instrueret af Marc Webb, der tidligere har lavet film som (500) Days og Summer og The Amazing Spider-Man, mens Marc Platt (La La Land) er tilknyttet som producer.

Gal Gadot brød igennem som Gisele i Fast & Furious-serien, hvor hun medvirkede i tre film. Actionstjernen har også rollen som Wonder Woman i de indtil videre to spillefilm om DC-superhelten, mens hun også snart er klar overfor The Rock og Ryan Reynolds i Netflix-filmen Red Notice.

Snehvide er tidligere blevet bragt til live i en alternativ version af historien i filmen Snow White and the Huntsman, hvor Charlize Theron spillede rollen, som Gal Gadot nu overtager.

De seneste år har budt på en lang række af live-action genindspilninger af Disney-film som Junglebogen (2016), Løvernes Konge (2019) og Skønheden og Udyret (2017). Udover den kommende 'Snehvide og de syv dværge' er der også nye versioner af 'Pinocchio', 'Hercules', 'Bambi' og meget mere undervejs.

'Snehvide og de syv dværge' forventes at udkomme i løbet af 2022.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.