/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i november

5 film du skal se i november

Månedens mest ventede film

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se trailers herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Vi går lige straks ind i en ny måned, hvilket naturligvis også betyder en række nye film i biografen. Forude venter der noget for enhver smag. Fra et feel good-drama og gys, til en julefilm for hele familien og en omgang superhelte samt en spøgelsesjagt.

Vi giver heruder et overblik over de fem titler, som brugerne her på kino.dk glæder sig allermest til at se i november.

Læs mere og se trailers for filmene herunder. Klik på titlerne for at finde billetter.5. 'CODA' - premiere den 4. november

I dramaet 'CODA' følger man teenageren Ruby, der er den eneste i sin familie, som kan høre. Ruby forsøger at balancere sin skolegang med det hårde arbejde ved siden af, hvor hun hjælper sine døve forældre og bror med den økonomisk pressede fiskeriforretning.

Selvom hun elsker sin familie, og gerne agerer tolk for dem, begynder hun at se et andet liv for sig. Det går nemlig op for Ruby, at hun ikke bare har passion for musik, men decideret et uslebent sangtalent parat til at blive foldet ud.

Nu må Ruby vælge imellem at udleve sin drøm eller fortsat bistå det udfordrede familieforetagende.
4. 'Last Night in Soho' - premiere den 25. november

Gyserfilmen 'Last Night in Soho' handler om en ung tøjdesigner, som på mystisk vis bliver kastet tilbage til 1960'ernes London. Her møder hun sit store idol - en blændende wannabe sanger.

Fortiden er dog ikke, som hun havde forventet, og tid begynder at falde fra hinanden med alvorlige konsekvenser.

Baby Driver-instruktøren Edgar Wright står bag kameraet og har skrevet manuskriptet i selskab med Krysty Wilson-Cairns, der også stod bag manuskriptet til 1917 i selskab med Sam Mendes.
3. 'Eternals' - premiere den 3. november

Marvels nye superheltefilm foregår i samme univers som bl.a. Avengers: Endgame. Plottet centrerer sig om de udødelige Eternals, der levede på Jorden og formede planetens historie og civilisationer. De er udødelige kosmiske væsner, som bl.a. er baseret på græsk mytologi.

Kit Hartington og Gemma Chan får hovedrollerne i filmen, der også har Angelina Jolie i rollen som Thena, baseret på den græske gudine Athena. 'Eternals' instrueres af den Oscar-vindende Chloé Zhao, der stod bag Nomadland.


2. 'Familien Jul & Nissehotellet' - premiere den 11. november

Julen venter forude og med 'Familien Jul & Nissehotellet' kan man tage forskud på hjerternes fest. Familiefilmen er en ny film i rækken om drengen Hugo, der elsker nisser, og resten af hans familie.

Hugo på tolv år elsker stadig nisser, men bliver drillet af sine jævnaldrende, og han beslutter derfor at gå mod sine følelser og tvinge sig selv til at blive stor. Men da familien er på juleferie, opdager han, at der bor nisser på hotellet.

Hugo prøver at fortrænge det og kæmper en indre kamp for ikke at hjælpe nissepigen Sne, som har mistet sine nisseforældre og bor alene med sine søskende. Sne vil hjem til nissernes land, men kan ikke få rensdyrene til at flyve, for hun har aldrig lært magi.1. 'Ghostbusters: Afterlife' - premiere den 18. november

Der er spøgelser løs igen, når denne direkte fortættelse til Ghostbusters og Ghostbusters II rammer biografen. 'Ghostbusters: Afterlife' er altså ikke et reboot, som vi så det i 2016 med Paul Feigs Ghostbusters med kvinder i rollerne.

Filmen handler denne gang om en enlig mor, der sammen med sine to børn opdager en forbindelse mellem de oprindelige Ghostbusters og hendes afdøde bedstefar.

Paul Rudd, Carrie Coon og Finn Wolfhard er blandt de nye skuespillere, mens Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver og selveste Bill Murray alle vender tilbage i deres ikoniske roller.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Noobcake

det er hans double

1 dag siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

3 dage siden
TheDayDreamer

Det her er uden sammenligning min allermest ventede film NOGENSINDE!

4 dage siden
John

Denne Marvel film distribueres af Sony, så den skulle gerne komme i de sædvanlige biografer :)

1 uge siden
bambiexplorer

... kun gå galt!

1 uge siden

Aktive debatter