Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i december

5 film du skal se i december

Månedens mest ventede film

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se rækken af trailers herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Årets sidste måned byder vanen tro på en lang række spændende, store film i biograferne. Vi giver her et overblik over de fem titler, som brugerne her på kino.dk glæder sig allermest til at se den kommende måned.

Listens fem titler byder både på en sci-fi klassiker, der genoplives, et dansk Anden Verdenskrigsdrama, en ny stor Spider-Man-film og meget mere.

Læs mere og se trailers for filmene herunder. Klik på titlerne for at finde billetter.

 

5. 'Syng 2' – premiere den 22. december

I animationsfilmen 'Syng 2' vender gruppen af utroligt talentfulde dyr endnu en gang tilbage efter Syng. Musicaltruppen, der ledes af den altid optimistiske koala Buster Moon, er ved at gøre klar til deres største show nogensinde. Problemet er bare, at de også skal forsøge at overtale verdens mest afsondrede rockstjerne til at medvirke.

Bag de amerikanske stemmer til filmen er superstjerner som Scarlett Johansson, Reese Witherspoon og Matthew McConaughey, mens de danske stemmer laves af bl.a. Andreas Jessen, Lars Mikkelsen og Bodil Jørgensen.

 

4. 'House of Gucci' – premiere den 2. december

I 'House of Gucci' fortælles den autentiske, dramatiske historie om det italienske familieimperie bag modehuset Gucci. Her er snobberi, overdådighed, berømmelse, grådighed og magt altdominerende faktorer.

Bag filmen står den ikoniske instruktør Ridley Scott, der tidligere har lavet film som Alien og Gladiator, mens filmens stjernespækkede rolleliste byder på navne som Lady Gaga, Al Pacino, Jeremy Irons, Adam Driver og Jared Leto.

 

3. 'Hvidstengruppen II – De efterladte' – premiere den 25. december

Historien om familien Fiil og deres deltagelse i den danske modstandsbevægelse under Anden Verdenskrig fortsætter i 'Hvidstengruppen II – De efterladte' efter den store biografsucces Hvidsten Gruppen fra 2012.

Vi skal nu se, hvor søstrene Tulle og Gerdas historie ender i deres tur ned gennem Tysklands krigsrædsler. Samtidig er mor Gudrun stadig i familiehjemmet, hvorfra hun kæmper for at få sine døtre hjem.

'Hvidstengruppen II – De efterladte' er instrueret af Anne-Grethe Bjarup Riis og har bl.a. Bodil Jørgensen og Marie Bach Hansen i hovedrollerne.

 

2. 'The Matrix 4: Resurrections' – premiere den 22. december

Neo og Trinity er tilbage! 18 år efter The Matrix Revolutions får vi endnu en gang lov til at vende tilbage til The Matrix. Universet blev for første gang introduceret i 1999 i The Matrix med vilde slow-motion actionsekvenser i en dystopisk fremtid, hvor maskinerne har overtaget magten fra menneskeheden.

Indtil videre er plottet til filmen stadig ukendt, men med Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss tilbage i de ikoniske roller og den ene af de originale instruktører, Lana Wachowski, tilbage med taktstokken, lader det til, at fans har noget at se frem til.

 

1. 'Spider-Man 3: No Way Home' – premiere den 16. december

Superheltenfilmen 'Spider-Man 3: No Way Home' markerer Tom Hollands tredje solofilm i Spider-Man-dragten efter Homecoming og Far From Home.

I 'No Way Home' er Spider-Mans sande identitet afsløret, og Peter Parker spørger derfor Doctor Strange om hjælp til at vende tilbage til sit normale liv. Dette ender dog med at åbne op for multiverset, og Spider-Man må snart stå overfor en række fjender, fra både nye og gamle film om Edderkoppen.

Mens det i længere tid har været rygtet, at 'No Way Home' ville blive Tom Hollands sidste solofilm som Spider-Man, er det netop blevet offentliggjort, at der er hele tre film mere i vente! Det bliver derfor spændende at se, hvor 'No Way Home' efterlader Holland og Spider-Man, og hvor den populære film-serie kan bevæge sig hen herefter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Det kan kun blive godt, når Anne-Grethe Bjarup Riis er bag kameraet.

9 timer siden
TheDayDreamer

Min liste, i prioriteret rækkefølge, ser ud som følger:

11 timer siden
Christian

Jeg var inde og se spider-man, og synes godt nok den var god! Den havde alt jeg kunne lide, action, kærlighed og superhelte.

11 timer siden
Christian

Den bliver spændende at se. Jeg håber den er så wtf-agtig som I siger. :-)

11 timer siden
Rizzo

Nu har jeg hørt podcasten, og det blev jeg ikke klogere af...

18 timer siden

Aktive debatter