Cookie- og Privatlivspolitik
Se den her først: Plakaten til 'Hvidstengruppen 2' varsler nye krigsrædsler

Se den her først: Plakaten til 'Hvidstengruppen 2' varsler nye krigsrædsler

Eksklusivt på kino.dk

Stem op!
152
Stem ned!
0
(reset)

Fortsættelsen til den populære danske Anden Verdenskrigsfilm Hvidsten Gruppen kommer nærmere og nærmere, og vi kan nu løfte sløret for filmens plakat. Se billedet nederst i artiklen.

Hvidstengruppen II – De efterladte fortsætter historien, hvor den første film sluttede. Vi følger endnu en gang familien Fiil, der ledte en modstandsgruppe fra Hvidsten Kro.

Efter familiens mandlige medlemmer er blevet henrettet, sidder søstrene Gerda og Tulle fortsat indespærret i et tysk fængsel, hvor de bliver udsat for alverdens rædsler. Hjemme på kroen kæmper moderen Gudrun for at få sine døtre hjem, mens hun samtidig må passe sit lille barnebarn, som Tulle måtte efterlade derhjemme.

Skuespillerne fra den første film er tilbage med Bodil Jørgensen som mor Gudrun og Marie Bach Hansen og Laura Winther Møller som henholdsvis Tulle og Gerda. Anne-Grethe Bjarup Riis er også tilbage i intruktørstolen til 'Hvidstengruppen II – De efterladte'.

Hvis man skal udlede noget fra plakaten, så må det være, at Marie Bach Hansen, som spiller Tulle, lader til at få en fremtrædende rolle i filmen. Derudover lægger spørgsmålet ”Betalte de den højeste pris?” op til, at kvindernes kamp absolut ikke var færdig efter modstandsgruppen blev opløst.

Filmen har en trailer ude, hvor vi kan se de første klip med de rædsler, som familien gennemgår i filmen.

'Hvidstengruppen II – De efterladte' får premiere den 25. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.