Ryan Reynolds tager pause fra skuespil: Hvad betyder det for 'Deadpool 3'?

Skuespilleren er færdig med optagelserne på ny film
Deadpool 2 / 20th Century Fox
(© Deadpool 2 / 20th Century Fox)

Den canadisk skuespiller Ryan Reynolds, der bl.a. er kendt fra film som Deadpool, The Hitman's Bodyguard og Free Guy, har besluttet sig for at tage en pause fra at lave film. Det skriver stjernen i et Instagram-opslag.

- Så er mine optagelser slut på 'Spirited'. Jeg er ikke sikker på, at jeg ville have været klar til at sige ja til en så udfordrende film for tre år siden. At synge, dance og lege i sandkassen med Will Ferrell fik en hel masse drømme til at gå i opfyldelse. Og dette er min anden film med den fantastiske Octavia Spencer, skriver skuespilleren og uddyber:

- Det er et perfekt tidspunkt til en lille orlov fra at lave film. Jeg kommer til at savne hvert sekund af at arbejde med denne vanvittigt talentfulde gruppe af skabere og kunstnere. I disse dage betyder venlighed lige så meget som talent. Jeg har været heldig med at arbejde med folk, som har masser af begge dele.

LÆS OGSÅ: Ryan Reynolds deler verdens bedste idé til 'Deadpool 3' med Wolverine

Udmeldingen kommer efter Reynolds netop har færdiggjort optagelserne på den kommende musicalkomedie, Spirited, hvor han altså spiller overfor Will Ferrell og Octavia Spencer.

Mens flere skuespillere har skrevet søde beskeder til Reynolds på Instagram, har skuespillerens hustru, Blake Lively, ikke meget til overs for hans beslutning. Hun har nemlig kommenteret opslaget og skrevet, at ”Michael Caine gjorde det først” og refererer til de rygter, der har været på det seneste om, at den britiske skuespiller var på vej på pension.

Dét, de fleste fans nok allerede nu er begyndt at bekymre sig om er, hvorvidt Reynolds beslutning kommer til at have en betydning for den kommende Deadpool 3.

For kun 2 måneder siden skrev vi, at Reynolds selv regnede med, at optagelserne til det næste kapitel om den populære superhelt ville gå i gang næste år. Da skuespilleren endnu ikke har meldt noget ud om, hvor længe han har i sinde at holde pause, ved vi heller ikke, hvad planerne er for den kommende 'Deadpool 3', som stadig ingen premieredato har fået.

Manuskriptet til den tredje film om den sjove anti-helt skulle være skrevet, således har Ryan Reynolds selv fortalt om samarbejdet med det nye forfatterpar, søstrene Wendy og Lizzie Molyneux. Måske venter de på, at Hugh Jackman får plads i sin kalender til en Wolverine optræden? Man kunne jo håbe...

SE OGSÅ: Ryan Reynolds elsker Danmark: Derfor kommer 'Hitman's Bodyguard 3' IKKE til København

Vi kommer dog nok ikke til at savne Ryan Reynolds lige foreløbigt på, således har skuespilleren udover den allerede nævnte 'Spirited', flere storfilm på vej. Red Notice med Dwayne Johnson og Gal Gadot lander på Netflix til november. Streamingtjenesten står ligeledes bag 'The Adam Project' fra Free Guy-instruktør Shawn Levy, som udkommer i 2022.

Derudover har Reynolds også flere projekter i støbeskeen. Han er blevet annoncere til at skulle medvirke i ny udgave af spilfilmatiseringen 'Clue', mens han også selv har nævnt 'Free Guy 2' som en mulighed.