Cookie- og Privatlivspolitik
Ny stjernespækket dansk komedie vil få dig til at krumme tæer over pinlige forældre

Ny stjernespækket dansk komedie vil få dig til at krumme tæer over pinlige forældre

Paprika Steen er på vej med ‘Fædre og mødre’

Stem op!
101
Stem ned!
0
(reset)

Efter publikumssuccesen Den tid på året, der herligt spiddede danskernes familiejul, er Paprika Steen igen klar med bag kameraet med en ny komedie.

Fædre og mødre sætter et humoristisk og tåkrummende fokus på forældre, og hvor langt de vil gå for deres børn.

Komedien følger ægteparret Piv og Ulrik, der prøver at blive en del af forældregruppen i deres datters nye skoleklasse.

Men det er ikke så nemt, som man skulle tro. Gruppen er nemlig styret af magtstrukturer, dominerende personligheder og traditionstung institutionskultur, som har det med at overse børnene og få det værste frem i forældrene.

Piv og Ulrik må gå en hel del igennem for at blive accepteret – herunder blive optaget i vinterbadeklubben! Men hvad er man ikke villig til at gøre for sine børn?

På rollelisten har instruktøren samlet en perlerække af danske skuespillere. I hovedrollerne ses Katrine Greis-Rosenthal og Jacob Lohmann, der flankeres af bl.a. Amanda Collin, Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann, Rasmus Bjerg, Lise Baastrup, Carsten Bjørnlund, Line Kruse, Mikael Birkkjær, Martin Greis-Rosenthal, Merete Mærkedahl og Maria Rossing.

Paprika Steen fortsætter sit samarbejde med manuskriptforfatter Jacob Weiss, der også skrev ’Den tid på året’, og om den nye film fortæller instruktøren:

- FÆDRE & MØDRE er fortællingen om en gruppe mennesker, der ikke bare går til badminton eller tennis i deres fritid. De går ”til skole“. Jeg håber på en sjov, rørende, dynamisk, tåkrummende film, der vil afspejle os selv med det der i sidste ende er det vigtigste: Kærlighed og tilgivelse, med et bittersødt twist.

Optagelserne til komedien er startet, og herunder kan du se det første klassebillede af hele det store cast.

’Fædre og mødre’ får premiere den 6. oktober 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.