Cookie- og Privatlivspolitik
'No Way Home' kan være Tom Hollands sidste solofilm som Spider-Man

'No Way Home' kan være Tom Hollands sidste solofilm som Spider-Man

Hvad mon fremtiden byder på for Peter Parker?

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Tom Holland spillede første gang Spider-Man i Captain America: Civil War fra 2016. Siden har hans version af Peter Parker været at finde i indtil videre to solo-film med Spider-Man: Homecoming og Spider-Man: Far from Home, mens Holland sideløbende også har spillet superhelten i andre Marvel-film.

Til december lander Hollands tredje solofilm som Edderkoppen med Spider-Man: No Way Home, der af skuespilleren er blevet omtalt som værende en art afslutning på Home-trilogien. Det skriver Entertainment Weekly.

Så hvad venter der mon forude for Tom Hollands Spider-Man?

Holland udtaler bl.a. også, at hvis han er heldig at spille den ikoniske helt igen, at det kommer til at være en meget anderledes version af superhelten. Skuespilleren udtaler:

- Vi behandlede alle [No Way Home] som enden på en franchise […] Jeg tror, ​​at hvis vi er så heldige at dykke ned i disse karakterer igen, at du vil se en helt anden version. Det ville ikke længere være Homecoming-trilogien.

Holland uddyber:

- Vi ville give det noget tid og prøve at bygge noget anderledes op og ændre filmenes tone. Om det sker eller ej, ved jeg ikke. Men vi behandlede bestemt [No Way Home], som om det var ved at være slut, og det føltes sådan.

Det lader altså til at stå hen i det uvisse, hvad der skal ske med Spider-Man i Marvels filmunivers efter 'Spider-Man: No Way Home'.

I 'Spider-Man: No Way Home' kan Peter Parker ikke længere gemme sig bag masken. Han kan således ikke længere adskille sit liv som superhelt fra hans normale liv. Hvordan vil han mon håndtere det?

Filmen vil desuden for alvor introducere det såkaldte multiverse i Marvels filmserie, hvor tidligere udgaver af Edderkoppen samt diverse skurke fra Spider-Man (2002) og The Amazing Spider-Man vil dukke op.

'Spider-Man: No Way Home' får premiere den 16. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.