Cookie- og Privatlivspolitik
James Bond-skuespiller håber på, at den næste 007 spilles af en homoseksuel

James Bond-skuespiller håber på, at den næste 007 spilles af en homoseksuel

Han har selv to bud på en afløser

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Med No Time to Die i biograferne er Daniel Craigs tid som James Bond er officielt ovre. Det har naturligvis affødt en hel del diskussioner om, hvem der skal overtage den ikoniske rolle som agent 007. Flere har Tom Hardy som topfavorit pt.

Men det sker ikke, hvis det står til Ben Whishaw, der i de tre seneste Bond-film spillet rollen som Q. Han er nemlig i et interview med Attitude blevet forholdt, hvorvidt han mener, at det er en god idé med en homoseksuel skuespiller som Bond:

- Gud, kan du forestille dig det? Jeg mener, det ville virkelig være en ekstraordinær ting. Selvfølgelig kunne godt tænke mig det. Jeg tror virkelig, at vi burde arbejde os hen mod et sted, hvor enhver kan spille hvad som helst. Og det ville virkelig være spændende, hvis ens seksualitet ikke betød noget i forhold til at få en rolle som denne, fortæller Whishaw.

LÆS OGSÅ: James Bond overgår sig selv: Slår Danmarksrekorden med 'No Time to Die'

Han bliver herefter spurgt ind til, hvilken åbent homoseksuel brite han i så fald helst ville se i rollen, hvortil han svarer, at Skønheden og udyrets Luke Evans og Bridgerton-stjernen Jonathan Bailey ville være hans bedste bud.

- De er begge vidunderlige skuespillere, som lader til at virkelig at være i stand til at gøre det (spille Bond, red.), og ville være ideelle castings. Og det ville virkelig være spændende at se dem gøre det.

Hvem vi får at se i rollen som den næste James, kan kun tiden gøre os klogere på. Selv har produceren meldt ud, at de først går rigtig igang i 2022. I mellemtiden kan Daniel Craigs sidste tur i manegen ses i biografen lige nu.

’No Time to Die’ kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

Hold fingrene fra James Bond.
Lad nu vær med at ødelægge en så lang filmhistorie.
Lav en film med en homosexuel spion. Intet problem. Det skal bare ikke være James Bond. James Bond er en rolle/figur. En hvid britisk mand som er spion. Han elsker hurtige biler, hurtige damer og en martini mens han redder verden. Simpelt og sjovt. Det skal der ikke pilles ved.

Hvis man laver om på det, så kan man lave en film om Oscar Wilde som en straight mand.
The Birdcage kommer til at handle om et ægtepar med en mand og en dame. Eller rocketman bliver lavet om, så Elton John ikke længere er homoseksuel..

Just saying. Ting skal ikke ændres bare for at tilpasse sig nye kult gruppers holdninger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

1 dag siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

1 dag siden
Wayne

Trist at det som altid bare skal være et københavner anliggende med disse gratis forestillinger.

1 dag siden
Jimmy

Tina og Jeff?? Er det Boris og Ivans børn?? hahaha...
Held og lykke.. de kan alligevel ikke slå KRUMMERNE og KRUMMERNE 2..

2 dage siden
Michael

Hold fingrene fra James Bond.
Lad nu vær med at ødelægge en så lang filmhistorie.

1 uge siden