Cookie- og Privatlivspolitik
James Bond overgår sig selv: Slår Danmarksrekord med 'No Time to Die'

James Bond overgår sig selv: Slår Danmarksrekord med 'No Time to Die'

007 beviser, at han stadig er størst!

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Efter flere forsinkelser er James Bond tilbage i biografen - og det er med et brag. Den nye No Time to Die har nemlig slået Danmarksrekord!

Siden premieren i torsdag har den nye 007-film solgt 267.038 billetter. Dermed overgår den forgængeren Spectre, der solgte 265.000 billetter i sin åbningsweekend (inkl. forpremierer), som er den hurtigst sælgende film i biografen herhjemme.

Tallene er dog lidt svære at sammenligne, da tallene fra 'Spectre' kun er baseret på tre dage (fredag til søndag), og ikke over fire dage som er tilfældet med 'No Time to Die'.

Yderligere stod 'No Time to Die' også for den største biograf-lørdag i Danmarkshistorien, hvor den alene solgte 68.436 billetter. Det imponerende tal har bl.a. fået international omtalte, fx i mediet Deadline, der fremhæver Danmarks flotte resultat, hvor den nye Bond-film bl.a. overgår Avengers: Endgame.

Filmen er Daniel Craigs sidste tur i den ikoniske spionrolle, og det ligner i dén grad, at vi herhjemme er klar til give den 53-årige skuespiller en værdig afsked.

LÆS OGSÅ: Derfor har Daniel Craig ændret James Bond for altid

'No Time to Die's vilde åbning kommer i kølvandet på Ternet Ninja 2, der satte rekord med den bedste åbning for en dansk film tilbage i august, hvor den fik hele 246.684 danskere i biografen.

Derudover har storfilm som Pagten, Margrete den Første og Dune også virkelig trukket publikum ind i de bløde stole de sidste to måneder. Dermed kan vi roligt konkludere, at de danske biografgængere for alvor er tilbage! 

I udlandet ser vi ligeledes nye biografrekorder. Det er dog Venom 2: Let There Be Carnage, der løber med opmærksomheden i USA, hvor den nye Bond-film først får premiere på fredag. Superskurke-filmen har indtjent 90 millioner dollars i åbningsweekenden, hvilket er det største tal efter COVID19-nedlukningen i Amerika.

'No Time to Die' kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Peter

Jeg skal helt klart ind og se Ternet Ninja 2 når jeg får tid.

1 dag siden
Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

2 dage siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

2 dage siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

3 dage siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

3 dage siden