Cookie- og Privatlivspolitik
Favorit til 007-rollen afviser, at han bliver den næste James Bond

Favorit til 007-rollen afviser, at han bliver den næste James Bond

Men han vil stadig gerne spille agenten

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

Diskussionen om hvem, der skal indtage rollen som James Bond efter, at Daniel Craig med No Time To Die har spillet den ikoniske agent for sidste gang, har stået på, siden Craig netop sagde, at han efter 15 år ville lægge licensen til at dræbe fra sig.

Vi har da også skrevet en del af artikler om netop dette emne. Fra bl.a. 16 kandidater til posten og Tom Hardy som favorit, videre til Outlander-stjernes lyst til at påtage sig rollen og Pierce Brosnans favoritter samt en dansk topfavorit.

Officielt begynder den egentlige jagt på den næste Bond-skuespiller dog først tidligst i 2022, hvilket franchisens executive producer Barbara Broccoli tidligere har udtalt.

Det skal dog hverken afholde os eller internettet fra at gisne om rollens fremtid. Et af de navne, der er poppet op igen og igen, er Idris Elba. I et nyligt interview med ITV, udtaler Elba dog selv, at det ikke vil ske: "Nej, jeg bliver ikke den næste James Bond".

Men idéen er ikke helt lagt i graven fra hans side, da han også siger, at han gerne vil spille Bond, hvis han bliver spurgt.

Som bekendt er det heller ikke Idris selv, der kan caste sig til rollen, men holdet bag den kommende Bond-film. Så hvis de tilbyder ham jobbet, er han altså klar.

Taget i betragtning af, at Idris er 49 og altså blot fire år yngre end Daniel Craig på 53, peger dog i retning af, at det trods alt ikke vil ske, eftersom man nok vil vælge en yngre mand (eller kvinde) til rollen, der således kan fortsætte franchisen i flere år frem.

Vi følger naturligvis sagen tæt her på kino.dk og er virkelig spændte på, hvem den næste James Bond bliver.

Køb dine billetter til 'No Time To Die' her:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

6 timer siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

12 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

1 dag siden
Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

2 dage siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

2 dage siden