Woody Harrelson er klar til 'Zombieland 3'

Håbet om en tredje film lever
Zombieland 2 / Woody Harrelson
(© Columbia Pictures)

Den første Zombieland ramte verden i 2009, mens der skulle gå hele 10 år før opfølgeren til gyserkomedien, Zombieland: Double Tap, så dagens blodstænkende lys i 2019.

Woody Harrelson spiller som bekendt den cool Tallahassee, som er ferm med et baseballbat, når de levende døde angriber. Rollelisten byder også på bl.a. Emma Stone, Jesse Eisenberg og Abigail Breslin.

Nu udtaler Harrelson sig i et nyt interview om en eventuel tredje film i det sorthumoristiske zombie-univers.

Den 60-årige skuespiller bliver nemlig spurgt ind til, om han gerne ville vende tilbage til den postapokalyptiske verden.

For selvom Harrelson ganske vist ikke har hørt om nogle konkrete planer for en tredje film, ville han elske at lave endnu en, da han er vild med alle dem, som er med til at lave filmene:

- Jeg ville elske at gøre det, fordi jeg ganske enkelt elsker de folk. Hele gruppen faktisk (…) Det er en enestående vidunderlig, sjov og fantastisk gruppe mennesker. Så det, jeg siger, er, at jeg er åben over for det.

Så er spørgsmålet bare, om vi skal vente hele 10 år igen, inden vi ser en eventuel 'Zombieland 3'. Vi krydser fingre for at se de levende døde noget før!

Woody Harrelson er desuden snart aktuel i den blodige skurkerolle som Canage i Venom 2: Let There Be Carnage, som har biografpremiere den 14. oktober.