Tom Hardy er lige nu favoritten til at blive den næste James Bond

Man kan også oddse på en dansker
Tom Hardy / Legend
(© SF Studios)

Rygterne har efterhånden svirret i lang tid om hvem, der skal overtage rollen som James Bond efter Daniel Craig.

Med den biografaktuelle No Time To Die er det nemlig sidste gang, at den britiske skuespiller indtager rollen som agent 007.

Vi har da også skrevet flere artikler med diverse bud på den næste skuespiller til at overtage rollen. Bl.a. har Bond-skuespilleren Pierce Brosnan nævnt sine favoritter, mens vi også har skrevet om 16 kandidater til rollen, ligesom at Sam Heughan fra serien 'Outlander' har meldt sig klar.

Nu har bookmakeren William Hill sat odds på en lang række kandidater til hvem, der kan overtage Bond-teten efter Craig. Det skriver Small Screen.

Køb dine billetter til 'No Time To Die' her:

Så hvis du skal oddse, er det altså Tom Hardy, man hos spilleselskabet får færrest penge i gevinst på, da han er favoritten med odds 5/2.

Andenpladsen - med odds 3/1 - deles af Regé-Jean Page, man bl.a. vil kende fra serien 'Bridgerton', og James Norton, der lige nu er biografaktuel i dramaet Nowhere Special.

De efterfølgende pladser indtages af Luke Evans, Idris Elba og Henry Cavill med henholdsvis odds 6/1 samt delte odds 8/1. Man finder endvidere også danske Claes Bang på listen med odds 50/1.

At man måske ikke skal tage det hele for gode varer - eller alt for seriøst - vidner at par af navnene om. Man finder således helt i bund personer som David Beckham, Will Smith og Colin Farrell.

Tom Hardy er senere i oktober aktuel i Venom: Let there be Carnage.

Se alle navne og deres odds til rollen som James Bond her.