Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Hardy afslører: Sådan kan Venom møde Spider-Man på film

Tom Hardy afslører: Sådan kan Venom møde Spider-Man på film

'Venom: Let There Be Carnage' er snart i biografen

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Til oktober lander efterfølgeren til Venom fra 2018, Venom: Let There Be Carnage, i biografen. I den forbindelse er Tom Hardy, der spiller Venom, blevet interviewet. Her blev han bl.a. spurgt ind til muligheden for at forene Marvels Spider-Man-film med Sonys Venom-univers.

For som man måske vil vide, er der nogle rettighedsmæssige problematikker mellem de to karakterer. Spider-Man ejes ganske vist af Sony Pictures, men de har lavet en aftale med Marvel Studios om at producere film med Edderkoppen i Marvels store filmunivers, MCU.

Det sagt, så er Marvel dog ikke involveret i bl.a. spin-off-filmene om skurken Venom, der ellers er en del af netop Spider-Man-universet. Kort sagt: Der er en lidt underlig rettighedsmæssig konstellation mellem de to karakterer.

For at få de to filmserier til at smelte sammen, tror Hardy imidlertid, at alt, hvad han kan gøre for at få det til at ske er at lave den bedst film muligt om Venom. Det udtaler han til The Playlist.

Skuespilleren fortæller bl.a. også, at det er noget som alle på Venom-holdet gerne ser ske. Der er nemlig ifølge Hardy en masse ting at arbejde med, hvis foreningen bliver til virkelighed, men at de altså først må etablere sig som nogen, Marvel gerne vil lege med.

'Venom: Let There Be Carnage' handler om journalisten Eddie Brock, der er kommet i kontakt med en udenjordisk eksistens, en såkaldt symbiot, som overtager hans krop. I den nye film skal Eddie lave et interview med seriemorderen Cletus Kasady. Det møde bliver starten på en hel ny symbiot kendt som Carnage. Den splattede modstander spilles af Woody Harrelson.

'Venom: Let There Be Carnage' har biografpremiere den 14. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.