Cookie- og Privatlivspolitik
Stor Marvel-mystik: Skuespiller afviser at være med i 'Spider-Man 3'

Stor Marvel-mystik: Skuespiller afviser at være med i 'Spider-Man 3'

Røgslør eller forfejlet rygte?

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Den kommende Spider-Man 3: No Way Home oplever en enorm hype. Traileren slog YouTube-rekord som den mest sete trailer på 24 timer, og rygterne omkring filmen vil ingen ende tage.

Et af de mere sejlivede rygter er, at Tobey Maguire og Andrew Garfield vender tilbage som deres tidligere inkarnationer af Edderkoppen, da den nye film vil introducere the multiverse og derfor også har flere af heltens skurke med fra de andre udgaver af franchisen.

Ingen har dog endnu bekræftet rygtet om de to tidligere hovedrolleindehavere. Til gengæld slår Garfield i et nyt interview med Varierty fast, at han ikke medvirker i 'Spider-Man 3: No Way Home':

- Jeg forstår godt, hvorfor at folk går amok over det koncept, fordi jeg er også en fan. Du kan ikke undgå at forestille dig scener og øjeblikke af "Åh min Gud, hvor kunne det være fucking fedt, hvis de gjorde det?"

- Men det er vigtigt for mig at understrege, at det er ikke noget, som jeg er bevidst om, at jeg er involveret i. Men jeg ved, at jeg ikke er i stand til at sige noget, som vil overbevise nogen om, at det ikke kommer til at ske. Lige meget hvad jeg siger, er jeg fucked. Enten bliver det en stor skuffelse for folk, eller så bliver de virkelig begejstrede.

Det tyder altså på, at den 38-årige stjerne, der sidst spillede Marvel-helten i 2014, ikke vender tilbage i kostumet til den nye film. Medmindre det er et organiseret røgslør?

Tidligere på året har Emma Stone også afvist, at hun vender tilbage som Gwen Stacy. Mens MCUs Spider-Man Tom Holland ligeledes har affejet de to skuespilleres comeback i interviews.

Men selvom Garfield, Stone og Marguire ikke skulle optræde igen, så ved vi med sikkerhed, at Willem Dafoe og Alfred Molina gentager rollerne som Green Goblin og Doctor Octopus, og at Jamie Foxx igen spiller Electro.

'Spider-Man 3: No Way Home' får premiere den 16. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.