Cookie- og Privatlivspolitik
Manuskript til 'Guardians of the Galaxy 3' efterlader stjerner i tårer

Manuskript til 'Guardians of the Galaxy 3' efterlader stjerner i tårer

Instruktørens reaktion er fantastisk

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Guardians of the Galaxy-stjernen Karen Gillan, der i filmene spiller Nebula, har afsløret, at manuskriptet til den kommende Guardians of the Galaxy 3 havde en stor emotionel effekt på hende.

I et interview med Yahoo! Movies fortæller Gillan, at hun læste manuskriptet sammen med Mantis-skuespilleren Pom Klementieff, og at det efterlod dem i "en flod af tårer".

Filmens instruktør James Gunn har i et tweet kommenteret på skuespillernes reaktion. Efter at have joket med, at de to måske blot havde skåret sig på papiret, mens de læste manuskriptet, uddyber Gunn:

- Jeg håber ikke, det er fordi, de mente, at de havde for få replikker, fordi ærligt talt så er begge deres roller ret store (pretty huge, red.), og det virker grådigt.

Han bekræfter altså, at de to karakterer, Mantis og Nebula, får endnu større roller i kommende film, der bliver den sidste med det elskede superheltehold - hvilket nok er den nærtliggende årsag til, at de to skuespillere blev berørte af historien.

Med 'Guardians of the Galaxy 3' vender James Gunn tilbage til Marvel-universet efter at have været forbi DC's superhelte med The Suicide Squad samt den kommende serie om karakteren Peacemaker spillet af John Cena.

Foruden Karen Gillan og Pom Klementieff er det også bekræftet, at Chris Pratt, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Dave Bautista og Vin Diesel vender tilbage til rollerne fra de foregående Guardians-film.

'Guardians of the Galaxy 3' får premiere den 4. maj 2023.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carsten Gottliebuser/133896

før Guardian of Galaxy Vol. 3 er James Gunn aktuel med Guardian of Galaxy holiday special på Disney+ december 2022

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.