Mads Mikkelsen får (måske) hovedrollen i 'Mads Max'

Ja, du læste rigtigt: 'Mads Max' og ikke 'Mad Max'
Chaos Walking / Mads Mikkelsen
(© Nordisk Film)

Mads Mikkelsen er allerede en del af Star Wars, Marvel-franchisen samt den kommende Indiana Jones-film og Fantastic Beasts and Where to Find Them 3, der som bekendt udspiller sig i Harry Potter-universet.

Nu tyder noget på, at den danske verdensstjerne får hovedrollen i endnu et stort projekt, der kan gå hen og udvikle sig til et fortløbende univers. Her er dog ikke tale om en film, men derimod et computerspil, som indtil videre lyder titlen Mads Max. Ja, den titel er god nok.

Den japanske computerspilsskaber Hideo Kojima har nemlig for nyligt udtalt sig om nogle af sine mulige kommende projekter, herunder netop spillet 'Mads Max' med Mikkelsen i hovedrollen.

Kojima er manden bag bl.a. computerspilsserien Metal Gear, der første gang så dagens lys i 1987, mens hans seneste spil, 'Death Stranding', netop har Mikkelsen i den digitale rolle som Clifford Unger.

Duoens samarbejde fortsætter nu muligvis med 'Mads Max'. Kojima har endog allerede snakket med Mikkelsen om sine idéer for spillet. Det skriver bl.a. Collider.

Den 55-årige skuespiller troede dog grinende, at der var tale om en joke, da han hørte spillets titel. Men Kojima garanterer, at det altså ikke er en joke.

Spillet - hvis det bliver til noget - bliver ifølge Kojima et buddy cop-spil sat i den nære fremtid. Det bliver spændende at se, om det - ligesom med hans Metal Gear-serie - bliver til en ligeså omfattende spilserie.