Cookie- og Privatlivspolitik
'Fantastiske skabninger 3' får titel, ny premieredato og meget Mads Mikkelsen

'Fantastiske skabninger 3' får titel, ny premieredato og meget Mads Mikkelsen

Nyt om Harry Potter-forgængeren

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Siden Mads Mikkelsen blev afsløret som erstatning for Johnny Depp som Grindelwald i Fantastiske skabninger 3, har det været småt med nyt fra troldmandsuniverset. Indtil nu.

Warner Bros. har offentliggjort, at titlen på den tredje film om Newt Scamander bliver Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Mens den danske titel bliver "Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder".

Samtidig er premieredatoen rykket til 15. april 2022 (formentlig med dansk premiere dagen før) fra den oprindelige dato den 14. juli. Gode nyheder for fans af trolddom og magiske væsner!

Endelig er der blevet udsendt en officiel plotsynopsis, som oversat lyder som følger og indikerer, at vi kan glæde os til en masse Mads Mikkelsen i den nye film:

Professor Albus Dumbledore ved, at den mægtige, mørke troldmand Gellert Grindelwald er på vej til at få kontrol over den magiske verden.

Da han ikke kan stoppe ham alene, lader han magizoologen Newt Scamander leder et ængsteligt hold af troldmænd, hekse og en enkelt Muggle-bager på en farlig mission, hvor de møder gamle og nye skabninger og krydser klinger med Grindelwalds voksende legioner af følgere. Men med så meget på spil, hvor længe kan Dumbledore forblive på sidelinjen?

Læs også: Mads Mikkelsen udtaler sig om 'Fantastiske skabninger 3': Det bliver magisk og hjerteskærende.

Udover spilletid til vores danske stjerne bliver filmen med stor sandsynlighed Jude Laws store entre ind i Harry Potters univers. Vi mødte ham relativt kort i Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser, men nu har han både fået titlen og hvad der forventes at være en væsentlig rolle i filmen.

Eddie Redmayne vender tilbage som Scamander, mens også Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol og Ezra Miller er tilbage i deres roller.

David Yates instruerer et manuskript af J.K. Rowling og Steve Kloves.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore får biografpremiere den 15. april 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

6 timer siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

12 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

1 dag siden
Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

2 dage siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

2 dage siden