Cookie- og Privatlivspolitik
En af tidens mest populære kvindelige stjerner skal måske være den nye Indiana Jones

En af tidens mest populære kvindelige stjerner skal måske være den nye Indiana Jones

Harrison Ford skal erstattes efter 'Indiana Jones 5'

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Når Indiana Jones 5 til næste sommer kommer i biografen, kan filmen muligvis være begyndelsen på en ny æra i fortællingen om den ikoniske arkæolog.

I filmen, hvis plot vi endnu intet ved om, vender Harrison Ford naturligvis tilbage i rollen som Indiana Jones, som han for første gang optrådte i for 40 år siden i Raiders of the Lost Ark. Men det er også allerede bekræftet, at det bliver sidste gang skuespilleren optræder som den karismatiske arkæolog.

I den kommende film skal Phoebe Waller-Bridge spille en væsentlig rolle, og nu skriver Daily Mail, at hun måske er tiltænkt en hovedrolle i fremtidige Indiana Jones-film, og med andre ord skal den nye film sætter hende op som erstatning for Harrison Ford. Intet er dog bekræftet.

Phoebe Waller Bridge brød igennem med sin populære komedieserie Fleabag og var med til skabe hitserien Killing Eve. Hun er snart aktuel med den længe ventede Bond 25: No Time to Die, hvor hun har været med til at skrive manuskriptet, og er generelt et af hotteste navne i Hollywood lige nu.

Foruden Harrison Ford og Phoebe Waller-Bridge er danske Mads Mikkelsen også bekræftet på rollelisten til den kommende 'Indiana Jones 5'. Det er endnu uvist, hvilken rolle han skal spille, men han har udtalt, at manuskriptet er ”alt det, han ønskede, det skulle være”.

'Indiana Jones 5' bliver den første film i serien, der ikke er instrueret af Steven Spielberg. I stedet kommer James Mangold, der har lavet store film som Logan og Le Mans '66, til at tage plads i instruktørstolen.

Indiana Jones 5 får premiere 28. juli næste år.

Report: Phoebe Waller-Bridge May Become the New Indiana Jones
Foto: Amazon Studios

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Joker

Harrison Ford bliver skiftet ud med en kvindelig udgave af Indiana Jones, så er den saga slut. Det svarer til at der kom en mørk Superman på banen. Nej tak!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

7 timer siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

13 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

1 dag siden
Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

2 dage siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

2 dage siden