Cookie- og Privatlivspolitik
Christopher Nolan har udvalgt sin næste film

Christopher Nolan har udvalgt sin næste film

2. verdenskrig og atombomber

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

Christopher Nolan har udset sig sin næste film. Efter sit seneste sci-fi epos Tenet vender instruktøren tilbage til 2. verdenskrig, som også var udgangspunktet for værket Dunkirk.

Filmen skal handle om et nyt skelsættende øjeblik fra krigen, nemlig J. Robert Oppenheimers udvikling af atombomben, som i sidste ende førte til sprængningerne i Japan i 1945.

Det skriver Deadline, som også fortæller, at filmskaberen er på udkig efter et nyt produktionsselskab grundet sin utilfredshed med sin ellers faste partner Warner Bros., som han ikke mener har støttet biograferne nok, da de valgte at udsende deres film simultant på streaming og i biografen.

LÆS OGSÅ: Susanne Bier og Christopher Nolan råber op: "Red biograferne!"

Det forlyder ydermere, at Cillian Murphy er udset til at medvirke i den nye film. Den 45-årige skuespiller var senest aktuel i A Quiet Place 2, og han har af flere omgange samarbejdet med Nolan i film som Batman Begins, Inception og 'Dunkirk'.

Det er stadig tidligt i forløbet, så mon ikke, at Nolan nok skal få fundet den rigtige samarbejdspartner og samlet en imponerende rolleliste.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.