Christopher Nolan har udvalgt sin næste film

2. verdenskrig og atombomber
Billede
(© 'Dunkirk' / Warner Bros. Foto: MELINDA SUE GORDON)

Christopher Nolan har udset sig sin næste film. Efter sit seneste sci-fi epos Tenet vender instruktøren tilbage til 2. verdenskrig, som også var udgangspunktet for værket Dunkirk.

Filmen skal handle om et nyt skelsættende øjeblik fra krigen, nemlig J. Robert Oppenheimers udvikling af atombomben, som i sidste ende førte til sprængningerne i Japan i 1945.

Det skriver Deadline, som også fortæller, at filmskaberen er på udkig efter et nyt produktionsselskab grundet sin utilfredshed med sin ellers faste partner Warner Bros., som han ikke mener har støttet biograferne nok, da de valgte at udsende deres film simultant på streaming og i biografen.

LÆS OGSÅ: Susanne Bier og Christopher Nolan råber op: "Red biograferne!"

Det forlyder ydermere, at Cillian Murphy er udset til at medvirke i den nye film. Den 45-årige skuespiller var senest aktuel i A Quiet Place 2, og han har af flere omgange samarbejdet med Nolan i film som Batman Begins, Inception og 'Dunkirk'.

Det er stadig tidligt i forløbet, så mon ikke, at Nolan nok skal få fundet den rigtige samarbejdspartner og samlet en imponerende rolleliste.