Cookie- og Privatlivspolitik
Christopher Nolan har udvalgt sin næste film

Christopher Nolan har udvalgt sin næste film

2. verdenskrig og atombomber

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

Christopher Nolan har udset sig sin næste film. Efter sit seneste sci-fi epos Tenet vender instruktøren tilbage til 2. verdenskrig, som også var udgangspunktet for værket Dunkirk.

Filmen skal handle om et nyt skelsættende øjeblik fra krigen, nemlig J. Robert Oppenheimers udvikling af atombomben, som i sidste ende førte til sprængningerne i Japan i 1945.

Det skriver Deadline, som også fortæller, at filmskaberen er på udkig efter et nyt produktionsselskab grundet sin utilfredshed med sin ellers faste partner Warner Bros., som han ikke mener har støttet biograferne nok, da de valgte at udsende deres film simultant på streaming og i biografen.

LÆS OGSÅ: Susanne Bier og Christopher Nolan råber op: "Red biograferne!"

Det forlyder ydermere, at Cillian Murphy er udset til at medvirke i den nye film. Den 45-årige skuespiller var senest aktuel i A Quiet Place 2, og han har af flere omgange samarbejdet med Nolan i film som Batman Begins, Inception og 'Dunkirk'.

Det er stadig tidligt i forløbet, så mon ikke, at Nolan nok skal få fundet den rigtige samarbejdspartner og samlet en imponerende rolleliste.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

1 dag siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

3 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

4 dage siden