Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i oktober

5 film du skal se i oktober

Månedens mest ventede film

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se rækken af trailers herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Oktober måned byder på en væld af spændende nye biograffilm. Vi giver her et overblik over de fem titler, som brugerne her på kino.dk glæder sig allermest til at se den kommende måned.

Listens fem titler spænder bredt, og du kan glæde dig til alt fra actionbrag og halloween-gys til familiefilm og et dansk krigsdrama.

Læs mere og se trailers for filmene herunder. Klik på titlerne for at finde billetter.

5. 'Boss Baby 2: Det blir’ i familien' – premiere den 14. oktober

Tilbage i 2017 kunne vi se den første Boss Baby, hvor Tim får en baby-lillebror, der går i jakkesæt og taler som en voksen. I 'Boss Baby 2: Det blir’ i familien' er Tim og hans bror, Ted, blevet voksne. De må dog lade sig forvandle til børn igen, da en ondsindet baby-konspiration truer menneskeheden.

'Boss Baby'-filmene er skrevet og instrueret af Tom McGrath, der også står bag de populære Madagascar-film.

4. 'Skyggen i mit øje' – premiere den 28. oktober

'Skyggen i mit øje' er et dansk drama om bombningen af Den Franske Skole den 21. marts 1945 under Anden Verdenskrig.

I filmen ser vi den tragiske hændelse, hvor det britiske luftvåben fejlagtigt bomber skolen på Frederiksberg i et angreb, der var tiltænkt Gestapos hovedkvarter.

Filmen er instrueret af Ole Bornedal og i nogle af de fremtrædende roller ses Fanny Bornedal (Journal 64), Alex Høgh Andersen (Vikings) og Danica Curcic (Undtagelsen).

 

3. 'Forsvundet til Halloween' – premiere den 7. oktober

Med familiefilmen 'Forsvundet til Halloween' får vi den første danske halloween-film nogensinde.

Filmen handler om søskendeparret Asger og Petra, der er vant til at fejre halloween med hele familien. I år bliver det dog anderledes, da Asger og Petra for nyligt mistede deres far.

Det går dog helt galt, da Petra til halloween forsvinder, og Asger drager ud i den skøre halloween-aften med veninden Esther for at finde sin søster, inden de voksne finder ud af, hvad der foregår.

 

2. 'Halloween Kills' – premiere den 14. oktober

Gyserfilmen 'Halloween Kills' er en fortsættelse til filmen Halloween fra 2018. Seriemorderen Michael Myers iklæder sig igen den legendariske hvide maske, mens vi også følger den overlevende Laurie Strode, der blev introduceret i originalen fra 1978.

Strode spilles fortsat at den nu 62-årige Jamie Lee Curtis, som igen forsøger at overleve sin forfølger, mens hun sammen med andre overlevende forsøger at lægge den legendariske morder i graven én gang for alle.

 

1. 'Venom: Let There Be Carnage' – premiere den 14. oktober

I 'Venom: Let There Be Carnage' er Tom Hardy tilbage i rollen som journalisten Eddie Brock, der i den første Venom-film blev inficeret af en symbiot, som overtager hans krop.

I denne anden film om Venom skal Eddie Brock interviewe seriemorderen Cletus Kasady, spillet af Woody Harrelson. Mødet ender dog med at blive starten på en helt ny symbiot, der hedder Carnage.

Tom Hardy selv har været med til at skrive manuskriptet til den kommende film, mens Andy Serkis, der nok mest er kendt for at have spillet roller som Caesar og Gollum i Abernes Planet- og Ringenes Herre-filmene, sidder i instruktørsædet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

5 timer siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

11 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

1 dag siden
Wayne

Godt at høre - og herligt at alle maskiner er ved at være i gang igen.

Jeg glædrer mig til at høre mere om det :-)

2 dage siden
Daniel Bentien

Hej Wayne

2 dage siden