Totalt modsat sin forgænger: Publikum elsker den nye 'The Suicide Squad'

Endelig en god filmatisering af skurkeholdet
Billede
(© Warner Bros.)

Da Suicide Squad fik premiere i 2016 var brugerne på kino.dk mildest talt ikke imponeret over superheltefilmen.

Filmen - om en samling superskurke, der må arbejde sammen for at stoppe en endnu større trussel mod menneskeheden - fik et gennemsnit på 2,8 ud af 6 stjerner baseret på hele 4610 stemmer og er pt. den 7. værst ratede film blandt brugerne på kino.dk. Kommentarerne kaldte den bl.a. ”en kæmpe skuffelse”, ”uhyrligt ringe” og ”en nedtur af de store”.

Med premieren på The Suicide Squad i sidste uge har instruktøren James Gunn forsøgt at råde bod på for forgængerens dårlige ry, og hvis man skal tro de første brugeranmeldelser på kino.dk, er det lykkedes ham til UG.

Gennemsnittet lyder på 5,0 blandt de første 46 ratings, og de foreløbige brugeranmeldelser er også særdeles positive.

Brugeren Markussteph giver 6 ud af 6 stjerner og skriver:

- De nye karakterer er meget forskellige men de skaber et langt bedre atmosfære end den første film. Manuskriptet er også meget bedre.

Endelig henviser anmeldelsen til Gunns tidligere superheltefilm om Guardians of the Galaxy:

- Jeg kan anbefale filmen hvis du holder af blodige actionfilm og humoren fra 'Guardians of the Galaxy'.

The Suicide Squad / Warner Bros.

Kino.dk-brugeren Wayne giver 5 ud af 6 stjerner og skriver, at:

- James Gunn har tilsyneladende fået frie hænder til at gå "fuld smadder" - måske også fordi Warner ikke gider flere DC film som skal befries (som Snyders Justice League)? Og udnytter Gunn så chancen? Det gør han afgjort - faktisk i en grad, så jeg ville ønske at man havde lavet det til en serie på HBO - for man er i så godt selskab at det godt måtte have varet lidt længere.”

'The Suicide Squad' er langt mere blodig end sin forgænger, og det vil naturligvis skræmme nogle væk, men også her lykkes filmen, ikke mindst for Katrine, som ellers ikke er til splatterfilm:

- Jeg er ikke en kæmpe fan af gore, men den gore, der var, var næsten magisk i sine kvaliteter, og gik på grænsen mellem komisk lettelse og badass slowmotion næsten smertefuldt.

Katrine kvitterer også med 6 ud af 6 stjerner til filmen.

Har du set 'The Suicide Squad' endnu? Og i så fald: Hvad synes du om den?

The Suicide Squad er aktuel i biografen.