Cookie- og Privatlivspolitik
Michael Keaton fatter ikke sine to kommende superhelte-film

Michael Keaton fatter ikke sine to kommende superhelte-film

Stjernen er tilbage i sine ikoniske roller i 2022

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

For fans af superheltefilm er Michael Keaton et af de store navne. Den 69-årige stjerne var nemlig både Batman i to Tim Burton-film, mens han vendte tilbage på superheltescenen i den vellykkede rolle som Marvel-skurken Vulture i Spider-Man: Homecoming.

Til næste år er Keaton tilbage i begge roller! Han trækker nemlig i Batman-dragten i den kommende The Flash, mens han også nu har bekræftet, at han gentager rollen som Spider-Man-skurken i Morbius, der introducerer Jared Letos superhelte-vampyr.

SE OGSÅ: Første billede af Michael Keaton som Bruce Wayne.

På trods af sit tilhørsforhold til genren, har den Oscar-nomineret skuespiller ikke just fulgt med i genrens imponerende udvikling. Han har faktisk ikke set en hel superheltefilm siden 1989, hvor hans første film som Batman er fra. Det fortæller han til The Hollywood Reporter:

- Efter den første Batman, er jeg ikke sikker på, at jeg har set en hel [superhelte]film. Jeg kom bare aldrig i gang. Du taler med en fyr, som ikke var en del af hele verdens tidsånd ... De vil lave Marvel-film for evigt. Jeg vil være død, og de vil stadig lave Marvel-film.

Det har dog ikke afholdt Keaton fra tanker om at vende tilbage i rollen som Nattens Ridder:

- For at være ærlig, i baghovedet, har jeg altid tænkt: "Jeg vil vædde med, at jeg kunne vende tilbage og ramme den motherfucker lige i røven". Og så da de spurgte mig, tænkte jeg: "Okay, nu de spørger mig, så lad os se, om jeg kan klare det".

Men skuespillerens manglende viden om MCU, DCEU og multiverser ramte ham, da han fik manuskriptet til 'The Flash':

- Jeg var nødt til at læse det mere end tre gange for at kunne sige, "Vent, hvordan fungerer det her?". De var nødt til at forklare det til mig flere gange.

Sådan forholdt det sig også på optagelserne til 'Morbius', hvor holdet bag forsøgte at forklare Keaton universets principper:

- Jeg nikkede som om, jeg vidste, hvad fuck det var, de talte om. Jeg siger "Uh-huh". Og jeg tænker: "Du kunne lige så godt forklare mig kvantefysik lige nu".

'Morbius' har premiere den 27. januar, mens 'The Flash' har premiere den 3. november 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.