Cookie- og Privatlivspolitik
Dansk stjerneskuespiller debuterer som instruktør med romantisk komedie

Dansk stjerneskuespiller debuterer som instruktør med romantisk komedie

Står bag kameraet på egen hånd for første gang

Stem op!
30
Stem ned!
0
(reset)

Den populære danske skuespiller Anders W. Berthelsen, der har spillet med i film som Italiensk for begyndere, Kongekabale og Drømmen, træder for første gang ind i rollen som soloinstruktør på den kommende film, Lykkelige omstændigheder. Det skriver Nordisk Film Distribution i en pressemeddelelse.

Den romantiske komedie omhandler søstrene Katrine og Karoline, der var tætte som børn, men som i dag kunne leve meget mere forskelligt.

Karoline lever i et forgældet forhold med den arbejdsløse DJ Ronny. Katrine har derimod det hele i sit forhold med den succesfulde bygmester Markus. Det vil sige alt undtagen børn.

Men da Karoline bliver gravid ved et uheld, udtænker Katrine en snedig plan, som kan løse alles problemer: Katrine betaler søsterens gæld og lidt til – og får til gengæld hendes kommende baby. Den aftale kan Karoline ikke sige nej til, og så skal alle detaljer på plads inden fødslen. Men intet går som planlagt…

Foto: Martin Dam Kristensen'Lykkelige omstændigheder' er den første film, som Anders W. Berthelsen er ene om at instruere. Han har dog tidligere være medinstruktør på Ser du månen, Daniel sammen med Niels Arden Oplev. Her spillede Esben Smed hovedrollen, og den talentfulde skuespiller skal endnu en gang arbejde sammen med Berthelsen i 'Lykkelige omstændigheder'.

Det samme gør sig gældende for Sofie Torp, der senest har været aktuel med Marco Effekten. Foruden de to bliver filmens bærende roller spillet af Roberta Reichhardt, Joachim Fjelstrup og Martin Høgsted.

Filmens manuskript er skrevet af Kim Fupz Aakeson, og flere af optagelserne foregår i Kolding, hvor Anders W. Berthelsen er fra.

'Lykkelige omstændigheder' får biografpremiere den 7. april 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Peter

Jeg skal helt klart ind og se Ternet Ninja 2 når jeg får tid.

42 minutter siden
Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

1 dag siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

1 dag siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

2 dage siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

2 dage siden