Cookie- og Privatlivspolitik
Daniel Radcliffe kan takke McGonagall for at få rollen som Harry Potter

Daniel Radcliffe kan takke McGonagall for at få rollen som Harry Potter

Tingene kunne have set meget anderledes ud, hvis ikke det var for Maggie Smith

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Kort før arbejdet med Harry Potter og de vises sten begyndte, spillede Daniel Radcliffe og Maggie Smith sammen i en miniserien 'David Copperfield'. Og havde dette ikke været tilfældet, kunne den enormt elskede filmserie om 'drengen der overlevede' meget vel have set markant anderledes ud.

I et interview har Daniel Radcliffe nemlig fortalt, at det var Maggie Smith, der opfordrede casterne til at give ham rollen som Harry Potter.

Smith skulle nemlig være blevet imponeret af den unge dreng. Hendes ord vægtede ikke overraskende (og heldigvis) på dette tidspunkt tungt i branchen, og således blev Radcliffe til Harry Potter.

Det er i dag utrolig svært at forestille sig nogen anden end Daniel Radcliffe i rollen som Harry Potter, men uden McGonagalls indblanden kunne det meget vel have været tilfældet. Da Radcliffe for første gang spillede Harry i 'De vises sten' var det nok de færreste, der kendte til barneskuespilleren.

Læs også: 5 Harry Potter-fortællinger vi virkelig gerne vil se

Det samme kan ikke ligefrem siges om Maggie Smith, der spiller McGonagall i filmatiseringen af J. K. Rowlings magiske univers. Da den første Harry Potter film udkom i 2001 havde hun allerede vundet 2 Oscar-statuetter, været nomineret til yderligere 3 og var generelt anset som en af Storbritanniens største skuespillerinder.

Maggie Smith er til marts næste år aktuel i den længe ventede Downton Abbey 2, mens Daniel Radcliffe til april kan ses overfor Brad Pitt og Sandra Bullock i Lost City of D.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Det kan kun blive godt, når Anne-Grethe Bjarup Riis er bag kameraet.

8 timer siden
TheDayDreamer

Min liste, i prioriteret rækkefølge, ser ud som følger:

9 timer siden
Christian

Jeg var inde og se spider-man, og synes godt nok den var god! Den havde alt jeg kunne lide, action, kærlighed og superhelte.

9 timer siden
Christian

Den bliver spændende at se. Jeg håber den er så wtf-agtig som I siger. :-)

9 timer siden
Rizzo

Nu har jeg hørt podcasten, og det blev jeg ikke klogere af...

17 timer siden

Aktive debatter