Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i september

5 film du skal se i september

Månedens mest ventede film

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

September byder på en lang række nye og spændende film i biografen. Vi giver jer her et overblik over de fem titler, som brugerne på kino.dk glæder sig allermest til at se i denne måned.

Listens fem titler spænder bredt. Fra klaustrofobisk gys og superheltefilm til teenage-drama, en kendt spion og hypet science fiction!

 

5. Escape Room: No Way Out – premiere den 2. september

Denne gyserfilm er en fortsættelse til Escape Room fra 2019, hvor man for første gang stødte på de dødsensfarlige 'escape rooms'. Her mødte vi en gruppe mennesker, der således måtte forsøge at overleve de udspekulerede rum. I denne opfølger finder man endnu engang de dødelige fælder, der truer med at slå dem ihjel, som befinder sig i rummene, og hvor man må træde varsomt, hvis man skal overleve.

'Escape Room: No Way Out' trækker desuden tråde tilbage til den første films univers, hvor ikke alle de medvirkende som bekendt døde. Nu står de overlevende således overfor nye farlige udfordringer.

 

4. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – premiere den 2. september

'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' udspiller sig i Marvels store superhelte-univers. Man følger her den tilsyneladende helt almindelige fyr Shaun, som dog gemmer på en noget anden fortid, end hvad bl.a. hans bedste veninde Katy ved. Shaun hedder nemlig rigtigt Shang-Chi og har haft en barndom fyldt med hård kampsports-træning. Det får han en dag brug for, da han angribes af en gruppe skurke ombord på en bus.

Herfra er der ingen vej tilbage for Shang-Chi og Katy, som nu kastes ud på et vildt eventyr for at sætte en stopper for den lyssky organisation The Ten Rings. Filmen er nummer 25 i MCU, og det er den første asiatiske superhelt, som får sin egen Marvel-film.

 

3. After 3: After We Fell – premiere den 2. september

'After We Fell' er den tredje film i After-serien og derfor endnu et romantisk drama baseret på bogserien af Anna Todd, hvor hovedpersonen Tessa denne gang påbegynder et spændende nyt kapitel i sit liv.

Mens Tessa forbereder sig på at flytte til Seattle for sit drømmejob, når Hardins jalouxi og uforudsigelige opførsel imidlertid nye højder og truer med at gøre en ende på deres intense forhold. Parrets situation kompliceres yderligere, da Tessas far vender tilbage, og chokerende nye opdagelser om Hardins familie ser dagens lys. I sidste ende må Tessa og Hardin beslutte sig for, om deres kærlighed er værd at kæmpe for, eller om tiden er inde til at gå hver til sit.

 

2. Bond 25: No Time to Die – premiere den 30. september

'No Time to Die' (Bond 25) er den næste film om Agent 007, James Bond, som arbejder for den britiske efterretningstjeneste MI6. Bond er stoppet som aktiv agent, og nyder et afslappet liv på Jamaica. Hans otium bliver dog hurtigt afbrudt, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA kommer og beder ham om hjælp.

James Bond er baseret på forfatteren Ian Flemings spionromaner og er den 25. spionfilm i serien. Daniel Craig vender tilbage i den ikoniske rolle, for femte og sidste gang efter seneste optræden i Spectre.

 

1. Dune – premiere den 16. september

Science fiction-filmen 'Dune' er baseret på Frank Herberts roman (på dansk ’Klit’) fra 1965, som i 1984 blev filmatiseret af David Lynch.

Hertug-arvingen Paul Atreides er en begavet, ung mand født til at opnå noget ganske særligt. For at sikre sin families og sit folks fremtid må han drage afsted på en rejse til universets farligste planet. Ondsindede kræfter kæmper nemlig om planetens mest dyrebare ressource – et middel, der kan åbne op for menneskehedens største potentiale. Kun de, der kan overvinde deres egen frygt, vil overleve.

Bag filmen står Denis Villeneuve, den ukuelige filmskaber bag bl.a Sicario, Arrival og Blade Runner 2049.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

23 timer siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

3 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

3 dage siden