Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktør overvejede at skyde Carl Mørck i 'Journal 64'

Instruktør overvejede at skyde Carl Mørck i 'Journal 64'

Biografaktuelle Christoffer Boe reflekerer over sin Afdeling Q-film

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Instruktør Christoffer Boe er lige nu aktuel i de danske biografer med sit kærlighedsdrama Smagen af sult, og i den forbindelse interviewede vi den produktive filmmager.

Hr. Boes seneste film var den storsælgende Journal 64, og med en ny Afdeling Q-film, Marco effekten, på plakaten i de danske biografer, fik vi instruktøren til at reflektere over sin oplevelse med Jussi Adler-Olsens krimi-univers: 

- Jeg er meget nysgerrig på mekanikrummet [i Afdeling Q, red.], som virkelig er et sjovt sted, fordi det er udfordrende. Du vil gerne bibeholde noget personlighed, du vil gerne udtrykke nogle ting, som interesserer dig som filmskaber, og samtidig er du en del af noget meget større, og noget der skal leve videre efter, at du selv har lavet noget.

LÆS OGSÅ: Interview om 'Smagen af sult': "Kokke er de nye rockstjerner".

Christoffer Boe fortæller, at han ikke har fået set den nye 'Marco effekten' endnu, men at han glæder sig. I den nye film er Nikolaj Lie Kaas bl.a. blevet skiftet ud med Ulrich Thomsen i rollen som kriminalbetjenten Carl Mørck:

- Der var jeg jo så heldig, at jeg kunne afslutte noget. Så det var jo klart, jeg havde friheder i, at jeg kunne sige "Det skal ikke leve videre", den del af det her univers kan jeg afslutte, som jeg vil. Lige minus at skyde Carl Mørck. Det var oppe og vende, og der tænkte jeg: "Ej, den er måske lige at trække den for hårdt op".

 

Carl Mørck lever videre, og Afdeling Q-universet er planlagt til at leve videre på film i mange år endnu.

 

Se 'Smagen af sult' i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.