'The Conjuring 4' er på vej: Gyser-universet udvides med både film og serie

Er du klar på at blive skræmt igen?
Billede
(© Warner Bros.)

Tidligere i år kunne vi gyse med på tredje grufulde kapitel i serien om de paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warring med The Conjuring: The Devil Made Me Do It.

Herudover har gyseruniverset, der startede med The Conjuring i 2013, affødt flere film, bl.a. AnnabelleAnnabelle: Creation og Annabelle Comes Home samt The Nun og The Curse of La Llorona.

Nu er der øjensynligt endnu mere på vej i den uhyggelige franchise. Bl.a endnu en film i hovedserien, nemlig med 'The Conjuring 4'. Herudover skulle der i øvrigt også være en spinoff-serie under udvikling. Det skriver Giant Freaking Robot.

Der er dog endnu ikke offentliggjort noget om det fjerde kapitels historie eller premieredato, men mon ikke vi kommer til at se Patrick Wilson og Vera Farmiga tilbage i deres respektive roller som parret Ed og Lorraine.

Hvad serien angår, er det også yderst sparsomt med information. Så hvordan den evt. kommer til at knytte sig til The Conjuring-filmene er ikke endnu ikke til at sige. Måske vi endda kommer til at møde helt nye grumme monstre eller andre efterforskere? Der er i hvert fald nok at tage fat på i universet.

Det har desuden tidligere været på tegnebrættet, at der også skulle være to andre film på vej. Nemlig 'The Crooked Man', der omhandler karakteren af samme navn, som man mødte i The Conjuring 2, samt en fortsættelse til nonnegyset 'The Nun'.

Uanset hvor meget eller hvad der kommer for dagens lys af ovenstående projekter, så følger vi her på siden tæt med i projekterne og krydser fingre for meget mere overnaturligt gys i franchisen.