Cookie- og Privatlivspolitik
'The Conjuring 4' er på vej: Gyser-universet udvides med både film og serie

'The Conjuring 4' er på vej: Gyser-universet udvides med både film og serie

Er du klar på at blive skræmt igen?

Stem op!
33
Stem ned!
0
(reset)

Tidligere i år kunne vi gyse med på tredje grufulde kapitel i serien om de paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warring med The Conjuring: The Devil Made Me Do It.

Herudover har gyseruniverset, der startede med The Conjuring i 2013, affødt flere film, bl.a. AnnabelleAnnabelle: Creation og Annabelle Comes Home samt The Nun og The Curse of La Llorona.

Nu er der øjensynligt endnu mere på vej i den uhyggelige franchise. Bl.a endnu en film i hovedserien, nemlig med 'The Conjuring 4'. Herudover skulle der i øvrigt også være en spinoff-serie under udvikling. Det skriver Giant Freaking Robot.

Der er dog endnu ikke offentliggjort noget om det fjerde kapitels historie eller premieredato, men mon ikke vi kommer til at se Patrick Wilson og Vera Farmiga tilbage i deres respektive roller som parret Ed og Lorraine.

Hvad serien angår, er det også yderst sparsomt med information. Så hvordan den evt. kommer til at knytte sig til The Conjuring-filmene er ikke endnu ikke til at sige. Måske vi endda kommer til at møde helt nye grumme monstre eller andre efterforskere? Der er i hvert fald nok at tage fat på i universet.

Det har desuden tidligere været på tegnebrættet, at der også skulle være to andre film på vej. Nemlig 'The Crooked Man', der omhandler karakteren af samme navn, som man mødte i The Conjuring 2, samt en fortsættelse til nonnegyset 'The Nun'.

Uanset hvor meget eller hvad der kommer for dagens lys af ovenstående projekter, så følger vi her på siden tæt med i projekterne og krydser fingre for meget mere overnaturligt gys i franchisen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

10 timer siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

1 dag siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

1 dag siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

1 dag siden