Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i juli

5 film du skal se i juli

Månedens mest ventede film

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

(Kan du ikke se rækken af trailers herunder, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Der venter mange spændende og ikke mindst alsidige film i biografens magiske mørke i juli måned. Her er et udpluk på de 5 titler, som brugerne på kino.dk har stemt til at være de mest ventede film i sommermåneden.

Listens fem titler byder på lidt af hvert. Fra et dansk komedie-drama til to grumme gys samt action af både den morsomme samt ninja-hæsblæsende slags.

Bemærk: Kriteriet for filmene på listen er, at de får bred biografpremiere.

Læs mere og se trailers for filmene herunder. Klik på titlerne for at finde billetter.1. A Quiet Place 2 – premiere den 1. juli
Gyserfilmen er opfølgeren til A Quiet Place fra 2018, hvor verden er blevet invaderet af glubske monstre, der dræber ved selv den mindste lyd. Efter begivenhederne i den første film bevæger Evelyn og hendes børn sig væk fra deres engang trygge hjem med et håbet om, at de kan dele deres nyfundne våben mod monstrene med andre overlevende.

De uhyggelige bæster udgør dog ikke den eneste trussel i den post-apokalyptiske verden - og spørgsmålet lyder nu, om de mennesker, der er tilbage, overhovedet er værd at redde?2. The Hitman's Wife's Bodyguard – premiere den 15. juli
Action-komedien følger efter The Hitman's Bodyguard, hvor en livvagt får til opgave at beskytte verdens bedste lejemorder. Efter hændelserne i den første film er livvagten Michael officielt gået på orlov i et forsøg på at tage en pause fra våben og vold. Lejemorderen Darius’ kone, Sonia, har dog andre planer for Michael. Darius er nemlig forsvundet og Sonia skal nu bruge livvagtens hjælp til at finde ham.

Inden længe bliver både Michael, Darius og Sonia dog viklet ind i en international sammensværgelse, og de tre er nu de eneste, der står mellem Europa og en hævngerrig galning. Ryan Reynolds og Samuel L. Jackson er tilbage i hovedrollerne, mens de denne gang får selskab af Salma Hayek som lejemorderens kone.3. Space Jam: A New Legacy - premiere den 15. juli
Filmen 'Space Jam: A New Legacy' er opfølgeren til basketball-komedien Space Jam fra 1996. I den nye film bliver LeBron James og hans søn fanget i Server-verset af en ond, kunstig intelligens.

LeBron må få dem hjem i sikkerhed ved at lede Snurre Snup, Lola Bunny og hele slænget af særdeles udisciplinerede tegnefilmsfigurer til sejr over et hold af professionelle basketballstjerner, som du aldrig har set dem før. 'Space Jam: A New Legacy' blander ligesom sin forgænger rigtige mennesker med animerede figurer, som vi kender fra Warner Bros.' Looney Tunes-tegnefilm. 4. Snake Eyes: G.I. Joe Origins – premiere den 22. juli
Der venter endnu mere action i juli med 'Snake Eyes: G.I. Joe Origins', som er en spin-off til G.I. Joe-serien med de tidligere film G.I. Joe: The Rise of Cobra og G.I. Joe: Retaliation.

Filmen fortæller oprindelseshistorien bag en af de mest populære karakterer, nemlig Snake Eyes, der er kendt som den stumme, sortklædte ninja i holdet af supersoldater. Titelrollen indtages af Henry Golding, der er kendt fra sine roller i Crazy Rich AsiansLast Christmas og The Gentlemen.5. Hvor kragerne vender – premiere den 22. juli
Den danske og sorthumoristiske 'Hvor kragerne vender' handler om Laura, der har lagt afstand til livet på landet og sin familie til fordel for livet som kreativ forfatterinde i København. Men da Lauras bror skal giftes, tager hun nu tilbage til sin hjemstavn.

Her opdager hun imidlertid til sin store overraskelse, at hendes bror skal giftes med hendes barndomsfjende. Dette bliver starten på en række interne stridigheder og morsomme optrin i familiens skød, mens brylluppet nærmer sig.

Se oversigten over alle kommende film i biografen her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.