Cookie- og Privatlivspolitik
Nye fotos kan afsløre: Harrison Ford får fjernet rynkerne digitalt i 'Indiana Jones 5'

Nye fotos kan afsløre: Harrison Ford får fjernet rynkerne digitalt i 'Indiana Jones 5'

Den nye film ser ud til at følge 'The Irishman' med digitale ungdomstricks

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

Harrison Ford var 38 år, da han første gang portrættede vores allesammens arkæolog Indiana Jones i Steven Spielbergs Raider of the Lost Ark i 1981.

I skrivende stund er stjernen 78 år og i fuld gang med optagelserne til Indiana Jones 5, der instrueres af James Mangold - manden bag bl.a. Logan og Le Mans '66.

Nu er der sluppet en række billeder ud fra optagelserne, der antyder, at Harrison Ford vil blive gjort yngre digitalt. På billederne ser man nemlig den levende legende med en række sorte prikker i ansigtet.

Sådanne prikker bliver traditionelt brugt som referencepunkter for folkene, der arbejder med at forynge skuespillere - eller 'de-age', om man vil. Se billederne her (eksternt link).


Vi ved endnu ikke, i hvor meget af filmen vi kommer til at opleve en øjensynligt yngre udgave af Indy. Mangold har dog allerede teaset, at hovedfortællingen vil foregå i 1960’erne, men med tanke på ovenfornævnte billeder, vil der nok også forekomme spring tilbage i tiden.

Ikke nok med det, så er der også fra optagelserne blevet set en stuntmand med en Ford-maske på under en motorcykel-jagt. Så meget peger altså i retning af, at vi rent faktisk vil få serveret en yngre udgave af helten i 'Indiana Jones 5'. Mads Mikkelsen har som bekendt fået en rolle i filmen, men hvorvidt han skal gøres yngre, er nok mere tvivlsomt.

Man har set denne brug af ’de-aging’ med skiftende held i op til flere film. Bl.a. i Martin Scorseses The Irishman, mens Will Smith blev forynget i Gemini Man, videre til Patrick Stewart og Ian McKellen i X-Men: The Last Stand. Selv Brad Pitt blev 'de-aged' i The Curious Case of Benjamin Button og Arnold Schwarzenegger i Terminator-franchisen samt Jeff Bridges i Tron: Legacy med flere.

Indiana Jones 5 er sat til at få biografpremiere den 29. juli 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

9 timer siden
Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

1 dag siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

1 dag siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

1 dag siden
Martin

The Handmaiden er en så fantastisk film. Og måske skulle Parasite også være på denne liste.

1 dag siden