Mads Mikkelsen om rolle i 'Fantastiske skabninger 3': "Jeg ved, at det var kontroversielt"

Danskeren ville have elsket at tale med Johnny Depp før Harry Potter-filmen
Billede
(© Clash of the Titans / Warner Bros.)

Det er nok ikke gået manges næser forbi, at Mads Mikkelsen har overtaget rollen som den onde troldmand Gellert Grindelwald i den kommende Harry Potter-film Fantastiske skabninger 3.

Grindelwald blev i den foregående film spillet af Johnny Depp, der efter en række anklager fra eks-konen Amber Heard, blev fyret op til fortsættelsen.

LÆS OGSÅ: Mads Mikkelsen om 'Fantastiske skabninger 3': "Det bliver magisk og hjerteskærende"

I et nyt interview med The Sunday Times fortæller den danske stjerne nu om den kontroversielle situationen, da han overtog rollen:

- Jeg havde ikke nogen aktier i den kamp. Og jeg vidste ikke, hvad der skete [i Depps privatliv], og jeg ved ikke, om det var fair, at han mistede jobbet, men jeg vidste bare, at produktionen ville fortsætte, og jeg ville have elsket at have talt med ham om det, hvis jeg havde fået chancen, men jeg kender ham ikke på den måde.

- Men de ringede til mig, og de havde åbenlyst travlt, og jeg elskede manuskriptet, og så jeg sagde ja. Og jeg ved, at det var kontroversielt for mange mennesker, men det er bare sådan det ender en gang imellem.

Mads Mikkelsen er lige nu ved at optage Indiana Jones 5 sammen med bl.a. Harrison Ford. En film som danskeren tidligere har udtryk sin store begejstring for.

'Fantastic Beast and Where to Find Them 3' får premiere 14. juli 2022.