Cookie- og Privatlivspolitik
Events i juni: Fra koncert med Bon Jovi til EM-fodbold

Events i juni: Fra koncert med Bon Jovi til EM-fodbold

Måneden er spækket med særarrangementer for enhver smag

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Der har været fuld gang i biograferne, siden de fik lov til at åbne op for alle de sultende biografgængere. Udover de regulære filmvisninger byder juni også på en række andre events og særarrangementer, som du kan deltage i.

Vi har taget os friheden og samle juni-måneds forskellige events og arrangementer, der strækker sig helt fra Bon Jovi koncert til EM-fodbold – der masser af se frem til!

Demon Slayer the Movie: Mugen Train IMAX
Den japanske animationsfilm har ikke kun taget hjemlandet med storm, men ligeså resten af verden, hvor den er gået hen og blevet den bedst sælgende animefilm nogensinde. Filmen får nu ekstra forestillinger i Danmark, så den kan nå at opleves på det helt store lærred.

Demon Slayer the Movie: Mugen Train er med japansk tale og engelske undertekster og vises 3. juni i CinemaxX København og Aarhus.

Ringenes Herre i for første gang i IMAX
Det er 20 år siden, at den første Ringenes Herre-film havde biografpremiere. Det fejres på allerbedste vis på Danmarks største lærreder. Fra 1. juni kan alle tre film ses i deres originale længde i en helt ny IMAX-version.

Filmene vises i CinemaxX København og Aarhus.

Die Hard 2
Nogen siger, at julen varer lige til påske, men det håber en vis John McClane måske ikke er tilfældet. I 'Die Hard 2' skal han nemlig endnu engang bruge sin juleaften på at redde dagen, da en række terrorister overtager den lufthavn hans kones fly skal lande i.
Et gensyn med den anden film i rækken af de legendariske actionfilm kan nu opleves i biografen igen.

Filmen vises i 3.juni i CinemaxX København og Aarhus.

'Tove' med besøg af forfatteren Merete Pryds Helle
Gentofte Kino viser i samarbejde med Gentofte Bibliotekerne det biografiske drama 'Tove'. Forfatter Merete Pryds Helle introducerer filmen i samtale med litteraturformidler ved Gentofte Bibliotekerne, Christine Fischer.

Filmen vises i 3. juni Gentofte Kino.

Forpremiere på ’Peter Kanin hopper hjemmefra’
Filmen til hele familien! ’Peter Kanin hopper hjemmefra’ er den 2. film i rækken om den glade kanin Peter og alle hans venner, der er baseret på Beatrix Potters børnebøger af samme navn. Har du lyst til at give familien en biografoplevelse udover det sædvanlige, så er det nu, at du skal slå til.

Filmen vises 5.juni i Nordisk Films biografer

Centervagt

Forpremiere på 'Centervagt'
Mandag d. 7. juni kan du komme til forpremiere på den kommende 'Centervagt'. Filmen er instrueret af Rasmus Heide, der også står bag kæmpesuccesen 'Blå mænd', og har en lang række danske stjerner på rollelisten, som Rune Klan, Christopher Læssø, Nikolaj Stokholm og Martin Brygmann.

Filmen vises 7.juni i Nordisk Films biografer.

Bon Jovi på det store lærred
Rock & Roll Hall of Fame-bandet Bon Jovi lander på de store lærreder verden over med et helt nyt, eksklusivt show i fuld koncertlængde. Denne aldrig tidligere viste koncert blev optaget live i New Jersey, men kan nu opleves i CinemaxX.

Film vises 10.jun i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

A Quiet Place 2 IMAX-forpremierer
Efterfølgeren på den spændende og nervepirrende film om en verden beboet af monstre med en skarpsindig hørelse, rammer snart landets biografer. Kan du ikke vente, har du mulighed for at komme til forpremiere til filmen, og sågar får lov at se eller gense den første film inden den nye.

Filmen vises 11. og 12. juni i CinemaxX København og Aarhus.

 

Buster Oregon Mortensen forpremiere
Bjarne Reuters ukuelige anti-helt Buster er tilbage i en ny film for hele familien. Historien om Buster blev første gang filmatiseret af Bille August i 'Busters verden' i 1984. Denne gang bliver den unge dreng spillet af Manfred Weber Cortzen, der får fint selskab af bl.a. Magnus Millang og Henning Jensen.

Filmen kan ses 12. juni i Nordisk Films Biografer.

Oplev EM i biografen!
Har du ikke fået billetter til Danmarks kampe ved EM? Så har du mulighed for at se EM LIVE på det store lærred i biografen! Der vil til arrangementet være mulighed for at købe en særlig EM-menu samt eksklusivt merchandise! Så husk at komme i god tid før kampstart.

De tre kampe kan ses på følgende datoer:

- Danmark - Finland:  Lørdag d. 12/6 kl. 17.30 i Nordisk Films Biografer, Big Bio Herlev, Cinema Center Helsingør og MovieHouse Hellerup
Gentofte Kino vises kampen sammen med filmen 'Sommeren '92'.

- Danmark - Belgien: Torsdag d. 17/6 kl. 17.30 i Nordisk Films Biografer, Big Bio HerlevCinema Center Helsingør og MovieHouse Hellerup
Gentofte Kino vises kampen sammen med filmen '... Og det var Danmark'.

- Rusland - Danmark: Mandag d. 21/6 kl. 20.30 i Nordisk Films Biografer, Big Bio HerlevCinema Center Helsingør og MovieHouse Hellerup
Gentofte Kino vises kampen sammen med filmen 'Victory - Fangelejrens helte'.

Teateropsætning Uncle Vanya
Uncle Vanya vises som en ny bearbejdelse af Anton Tjekhovs mesterværk af Conor McPherson og instrueret af Ian Rickson. Ved at forene lærredets mulighed for intimitet med den gnistrende live-optræden i en spændende ny hybrid mellem film og teater, er denne Sonia Friedman Productions/Angelica Films co-produktion meget mere end blot en registrering af teaterstykket.

Vises 20. juni i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

The Big Blue med introduktion af Stig Severinsen
The Big Blue (Le Grand Bleu) er en ægte klassiker, og denne aften introduceres filmen af den danske verdensstjerne, fridykker og rekordindehaver, Stig Severinsen.Stig Severinsen er indehaver af adskillelige rekorder i både længde- og dybdedyk. Senest har han sat Guiness rekord i 2020 med et dyk på 202 meter på blot et enkelt åndedrag.The Big Blue er historien om barndomsvennerne Jacques og Enzo, der har en fælles fascination af havet og dybhavsdykning – den rå slags uden maske og ilt. Billederne af det dybblå Middelhav og Eric Serras musik gør filmen til en 80’er klassiker.

Filmen vises i 26. juni Gentofte Kino og er med engelske undertekster.

Ny dokumentar af Frank Zappa
Ny dokumentar om den excentriske, karismatiske og legendariske musiker Frank Zappa og hans arbejde. Dokumentaren bygger på en masse arkivmateriale fra The Vault, som var et opbevaringsrum Zappa gemte alt sit materiale. Zappa var nemlig kendt for at gemme alt, han lavede, så han kunne arbejde videre på det et senere tidspunkt. Instruktør Alex Winter har nu med specielt tilladelse fra Zappa-familien fået adgang til The Vault, der nu har affødt dokumentaren.

Filmen vises 30. juni i CinemaxX København, Odense og Aarhus.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

1 dag siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

1 dag siden
VIPER

Glæder mig, anime-stil holder!

2 dage siden
Niels

- fordi skuespilleren for lov (og magter) at overstråle effekterne og ikke omvendt, som det efterhånden er blevet med stort set alle actionfilm.

4 dage siden
picauser/711703
picauser/711703

Jeg stemmer helt klart på Harry Potter. Jeg er vild med Harry Potter-universet

4 dage siden

Aktive debatter