Bekræftet: Ny Ringenes Herre-film er på vej

Animationsfilmen får biografpremiere
Billede
(© Ringenes Herre: De to tårne / New Line Cinema)

En storslået Ringenes Herre-serie er på vej til Amazon Prime, men nu er New Line Cinema også på vej med et nyt filmkapitel i historien om Middle Earth. Det skriver Deadline.

Selskabet, der også stod bag Peter Jacksons Ringenes Herre-trilogi og Hobbitten-filmene, er gået sammen med Warner Bros. Animation om at lave en ny historie i Tolkiens univers.

Det bliver en animationsfilm, der er tiltænkt biografpremiere, med titlen 'Lord of the Rings: The War of Rohirrim'.

Den enkeltstående fortælling vil skildre den blodige saga omkring Helms kløft, fæstningen som optrådte i Ringenes Herre: De to tårne, og manden, som stedet er opkaldt efter, Helm Hammerhand. En legendarisk konge af Rohan, som brugte det meste af sin regeringstid på at være i krig - cirka 250 år før begivenhederne i Peter Jacksons film.

'Lord of the Rings: The War of Rohirrim' laves i anime-stil og instrueres af den rutinerede Kenji Kamiyama, der stod bag Netflix' animationsserie 'Ultraman', mens manuskript forfattes af Jeffrey Addiss og Will Matthews, som tidligere har skabt serien 'The Dark Crystal: Age of Resistance'.

Selvom den nye film er animation og produceret af et nyt hold er den tiltænkt som en del af Peter Jacksons filmunivers. Således er Phillipa Boyens, der var med til at skrive filmtrilogien, hyret ind som konsulent på projektet.

Derimod vil den ikke være tilknyttet den kommende serie på Amazon, som er ved at blive optaget på New Zealand.

'Lord of the Rings: The War of Rohirrim' har ikke en fastlagt premieredato endnu.

LÆS OGSÅ: Alt vi ved om Ringenes Herre-serien.

Lord of the Rings: The War of the Rohirrim