Ny biograf på kino.dk: Format Bio

Biografen i Ballerup Centret
Format Bio
(© Thomas Hauerslev, biografmuseet.dk)

Format Bio er nyeste biograf på sitet, og det betyder, at man kan bestille og købe billetter til biografens forestillinger på www.kino.dk.

Biografen er en helt ny af sin slags i Ballerup Centret, der tager over for den nedlagte Baltoppen Bio med helt nye sale, foyer og teknik.

- Man skal ikke snydes, når man kommer i de mindre sale. Det er de samme proportioner, det samme mellemrum mellem recliner-stolene, billedet er samme kvalitet og lydsystemet er Dolby Atmos i alle sale, fortæller medejer af Format Bio, Mads Viktorius, til kino.dk.

- Vi har et såkaldt flydende gulv, bestående af skumgummiklodser i tusindvis spredt ud med støbt gulv ovenpå, der gør, at lyden forbliver i de enkelte sale. Med et lydtryk på 105 db kan man stadig intet høre i de mindre sale.

- Kommer man inden reklamerne, man opleve vores "ambience" i salen med projekterede billeder på vægge og lærred samt dæmpet lyd.

Format Bio

- Der skal noget mere til. Folk skal ikke stå og vakle, om det er bedst i biografen eller derhjemme. Også selvom folk har hjemmebiograf, så SKAL det være bedre herinde. Vi skal have nogle rammer, der springer ud over det, du kan derhjemme. Det er alt fra foyeren, til biografsalen, teknikken, hvor pænt der er, og hvordan lydudstyret er, afslutter Mads Viktorius.

Læs mere og se filmprogrammet i Format Bio her.