Cookie- og Privatlivspolitik
Liam Neeson skyder med skarpt i actionfilmen 'The Marksman'

Liam Neeson skyder med skarpt i actionfilmen 'The Marksman'

Lej eller køb thrilleren hos Blockbuster.dk (sponsoreret)

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

 Actionfilmen 'The Marksman' kan nu købes eller lejes på Blockbuster.dk:

En uventet actionhelt i 60’erne
Det lå måske ikke lige i kortene for den Oscar-nominerede skuespiller Liam Neeson, at han skulle gå hen og bliver den hårdtslående actionstjerne, han er i dag.

For med roller i store dramaer som den Oscar-vindende 'Schindlers liste', den biografiske 'Michael Collins' og den romantiske 'Love Actually' på CV’et, skiftede Neeson nemlig senere i sin karriere for alvor hårdtslående retning.

I 2008 sparkede Neeson nemlig for alvor actiondøren ind med den heftige 'Taken', der siden har affødt et par eksplosive efterfølgere. Siden den skelsættende actionbasker, har den irske stjerne skudt med skarpt og slået på tæven i en lang række succesfulde actionfilm.Liam Neeson går til stålet i 'The Marksman'
Nu er den 68-årige Neeson streaming-aktuel i en ny actionfilm, nemlig The Marksman, der bl.a. byder på et brutalt narkokel i Mexico og en intens flugt gennem USA.

'The Marksman' er fortællingen om ranchejeren Jim, en tidligere marinesoldat, der nu bor i Arizona tæt på den mexicanske grænse. Roen varer dog så absolut ikke ved for Jim.

Skæbnen vil, at ranchejeren må hjælpe en ung dreng med at undslippe et farligt mexicanask narkokartel. Dette bliver således starten på en vild jagt gennem USA, hvor Jim får brug for alle sine evner fra sin tid som soldat.Brutale narkokarteller og hårdtslående action
Det er ikke første gang, at Neeson er oppe imod narkohandlere, da han i hævnfilmen 'Cold Persuit' fra 2019 forsøgte at hævne sin søns død. Man finder desuden disse dødelige narkokarteller i en lang række af både klassikere og øvrige voldsomme actionfilm.
 
Således er 'The Marksman' i fornemt selskab med film som 'American Made' med Tom Cruise, Brian De Palmas klassiker 'Scarface' og den intense 'Sicario', videre til film som bl.a. 'Rambo: Last Blood' med Sylvester Stallone, den voldsomme 'End of Watch' og action-komedien 'Bad Boys For Life'.

Så hvis du er til en skarpskydende Liam Neeson, brutale narkokarteller og en hæsblæsende jagt gennem Amerika, er det måske ikke helt skævt for dig at finde den gode plads i sofaen, eftersom 'The Marksman' netop nu kan ses på Blockbuster.
 
'The Marksman' kan købes eller lejes Blockbuster.dk nu.

(Kan du ikke se traileren herover, så tryk på linket her og tillad alle cookies)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Altså man kan vel ikke sige andet end at Coster-Waldau er blevet end af de bedste skuespiller i verden.

13 timer siden
Palleuser/687007
Palleuser/687007

Min favorit-film fra 2002 er "The Bourne Identity", fordi den tilførte action-genren et nyt pust i form af Matt Damons karakter Jason Bourne.

17 timer siden
Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

3 dage siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

4 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

5 dage siden

Aktive debatter