Cookie- og Privatlivspolitik
Komedie-duo er færdig: Seth Rogen vil ikke længere arbejde med James Franco

Komedie-duo er færdig: Seth Rogen vil ikke længere arbejde med James Franco

Efter anklager om seksuelle krænkelser

Stem op!
60
Stem ned!
0
(reset)

Duoer har været en bestandig del af komediegenren siden sin fødsel. I Danmark har vi haft Fy og Bi samt Kjeld og Dirch - og i USA har alt fra makkerpar som Gøg og Gokke over Gene Wilder og Richard Pryor til Will Ferrell og John C. Reily fået os til at grine. Det er derfor også altid trist, når en af disse bliver splittet.

Desværre ser det ud til at være tilfældet for Seth Rogen og James Franco. Duoen har ellers haft stor succes med deres fællesløb i komedierne Pineapple Express, This is the End, den kontroversielle The Interview og The Disaster Artist. Et professionelt venskab, der startede helt tilbage i 90'erne med tv-serien 'Freaks and Geeks'. 

I et nyt interview med The Sunday Times fortæller Rogen nemlig, at han ingen planer har om at skulle arbejde med James Franco igen efter skuespillerens anklager om seksuelle krænkelser i 2018. (Læs mere om det her)

Anklagerne førte til en retssag, der blev afsluttet med et forlig i februar i år. Selvom Seth Rogen tidligere har udtalt, at han ville arbejde med sin 43-årige kollega trods situationen, så ser han anderledes på det nu:

- ... Sandheden er, at jeg ikke har og ikke planlægger [at arbejde med Franco] lige nu.

Ydermere siger komikeren:

- Det jeg kan sige er, at jeg forakter misbrug og chikane, og jeg ville aldrig dække over eller skjule handlingerne fra nogen, som gør det, eller vidende sætte nogen i en situation, hvor de skulle være omkring nogen, der gør sådan noget.

Til spørgsmålet om, hvad anklagerne har gjort ved venskabet til Franco, udtaler Rogen:

- Jeg kan sige, hmm, du ved, det har ændret mange ting i vores forhold og dynamik.

Og i respons til da The Times spurgte, om det ikke var smertefuldt at miste en ven, sagde skuespilleren:

- Jo. Men ikke så smertefuldt og svært som for mange andre mennesker, der er involveret. Jeg har ikke nogen selvmedlidenhed i den her situation.

I samme interview fortæller Rogen også, at han fortryder en "skrækkelig" joke fra sin åbningsmonolog til Saturday Night Live i 2014, hvor han gjorde grin med, at en 17-årig pige havde anklaget James Franco for at skrive til hende på Instagram.

I joken sagde Rogen følgende: "I posed as a girl on Instagram, told him I was way young. He seemed unfazed. I have a date to meet him at the Ace Hotel".

De nye udtalelser skal formentlig ses i lyset af, at Charlyne Si i april rettede en skarp kritik mod bl.a. Seth Rogen.

The Disaster Artist-skuespillerinden sagde bl.a., at Rogen var en af flere mennesker, som var med til at muliggøre, at James Franco kunne fortsætte sine krænkelser i Hollywood, da han som producent på 'The Disaster Artist' var med til at tysse anklagerne ned.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

1 time siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

16 timer siden
MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

1 dag siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

2 dage siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

2 dage siden

Aktive debatter