'Joker 2' skrives af manden bag den første film

Todd Philips er med. Mon Joaquin Phoenix vender tilbage?
Joker (Warner Bros.)
(© Joker (Warner Bros.))

Der har i længere tid verseret rygter om, at Todd Phillips’ dystre superskurkefilm Joker med Joaquin Phoenix i titelrollen skulle få en opfølger. Nu synes 'Joker 2' at rykke tættere på at blive til virkelighed.

The Hollywood Reporter kunne nemlig for nylig berette, at instruktøren og medforfatteren bag 'Joker' fra 2019, Todd Philips, har indgået en aftale om at være med til at skrive en opfølger om Batmans nemesis.

Det er herudover dog meget sparsomt med informationer om (en mulig) 'Joker 2'. Bl.a. vides det endnu ikke, om Phoenix vender tilbage eller om Phillips igen instruerer, mens der heller ikke er nys om, hvad plottet byder på. Men det, at man nu er ved at påbegynde manuskript kunne tyde på, at Warner Bros. har gode indikationer på, at Phoenix vil vende tilbage.

Der er heller ikke kommet en official udmelding fra Warner Bros. - selskabet bag filmen - hvilket Collider ellers har forsøgt at få. Vi følger naturligvis sagen her på siden.

Det giver dog, om ikke andet, god økonomisk mening for Warner Bros. at lave en 'Joker 2', da den første indtjente intet mindre end 1 milliard dollars på verdensplan, det med et budget på 55-70 millioner dollars.