Derfor sagde Samuel L. Jackson ja til at medvirke i ny 'Saw'-film

Den 72-årige stjerne er aktuel i den blodige gyser
Billede
(© Spiral: From the Legacy of Saw / Lionsgate / Nordisk Film)

Saw-franchisen har kørt de tunge skuespilskyts ind til den biografaktuelle Spiral: From the Legacy of Saw, hvor både Chris Rock og Samuel L. Jackson er på rollelisten.

Hvis man har set traileren, er det ingen spoiler, at Samuel L. Jackson på et tidspunkt ender i en af gyserseriens ikoniske torturfælder. Men hvad er det, der har fået den 72-årige skuespilslegende, som nok ikke mangler filmtilbud (eller penge), til sige ja til at medvirke i det nye kapitel af den blodige franchise?

Ja, det samme tænkte instruktør Darren Lynn Bousman også, da han stod under optagelserne på den nye film. Derfor spurgte han Jackson, og svaret til filmmageren er faktisk ret fedt:

- Hver gang jeg kan lave en sindssyg sekvens, som aldrig har gjort før, som fx at være en marionet og hænge deroppe, så gør jeg det.

Det fortæller Bousman i et interview med podcasten ReelBlend, hvor han også afslører, at Samuel L. Jackson ikke lige er sådan at bide skeer med. Man skal have styr på sine ting:

- Han er virkelig cool, men han er ikke en fyr, som lader idioti passere.

LÆS OGSÅ: Én torturfælde var for voldsom for ny Saw-film.

Den arbejdsomme Samuel L. Jackson elsker sit fag - og man kan kun have respekt for, at han bliver ved med at udfordre sig selv med nye, anderledes opgaver.

Til juli er stjernen aktuel overfor Ryan Reynolds i The Hitman's Wife's Bodyguard, en opfølger til deres actionfilm fra 2017. Mens han også vender tilbage som Nick Fury i den annoncerede Marvel-serie 'Secret Invasion'.

'Spiral: From the Legacy of Saw' har været nummer 1 på biografhitlisten i USA, og i weekenden rundede franchisen et skarpt hjørne, da den nu har solgt for over 1 milliard dollars på verdensplan fordelt ud over de 9 Saw-film. En milepæl for horrorserien.

'Spiral: From the Legacy of Saw' kan ses i biografen nu.