Cookie- og Privatlivspolitik
De første reaktioner: "'Fast & Furious 9' er et fucking mesterværk af galskab"

De første reaktioner: "'Fast & Furious 9' er et fucking mesterværk af galskab"

Den nyeste film i bil-franchisen høster allerede stor ros

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Premieren på Fast & Furious 9 er i løbet af de sidste par år blevet skubbet fra sin originale dato den 18. april 2019 helt til juni i år, hvor vi endelig kan få lov at opleve den niende film i den populære bilfranchise på det store lærred.

Actionfilmen er her en måned før den danske biografpremiere, blevet vist til nogle udvalgte amerikanske journalister, og reaktionerne indtil videre tyder på, at vi har meget at glæde os til.

Læs også: Vin Diesels søn spiller den unge dom i 'Fast & Furious 9'

Slænget er samlet igen i 'Fast & Furious 9', hvor Dom, Letty og co. denne gang står overfor en familiær fjende: nemlig Doms fremmedgjorte bror, Jakob, som vil hævne sig for at blive forladt.

Her kommer nogle af de første reaktioner til filmen fra Twitter:

Rotten Tomatoes:

- F9 er et fucking mesterværk af galskab, som min sjæl HAVDE BRUG FOR. Jeg ved ikke, hvordan de bliver ved med at mestre denne balancegang, men stol trygt på, at de gør det IGEN denne juni, og at du kommer til at GÅ AMOK, den er så underholdende.

Screenrant:

- Jeg har set F9 og kan sige, at den er SINDSSYGT UNDERHOLDENDE!! Action-delene føles friske og innovative, hvis ikke nødvendigvis større. Den væver John Cenas Jakob ind på en smart måde, som bygger på temaet af familie, og giver filmen ægte hjerte. Det her er den ultimative Fast & Furious.

Variety:

- F9 er storslået underholdning. Bombastisk, dristig, modig. Superladede stunks og ambitiøse action-scener blandet med sæbe opera-dramatik. Det er en kakofonisk, bil-smadrende kaos. Vin Diesel og John Cena er fantastiske. Tyrese er den skjulte MVP. Der er masser af benzin tilbage i tanken.

Fandango:

- F9 er præcis, hvad du håber, den vil være. Det er den perfekte sommer-blockbuster. Massive mindeværdige action-sekvenser med masser af humor, hjerte, familie drama, super magneter og DE KOMMER ENDELIG TIL RUMMET! Mangeårige Fast-fans vil elske dens hints til tidligere film.

Cinema Blend:

- Kuverten er åben, og jeg kan nu sige, at F9 var FANTASTISK! Justin Lin's vender tilbage med en højt rangeret Fast-film med tilfredsstillende svar på nogle vigtige spørgsmål. Action-scenerne fortsætter med at være skrupskørt adrenalin, og historien har faktisk nogle spændende dybder. Absolut blockbuster-lykke.

'Fast & Furious 9' får biografpremiere den 24. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.