Cookie- og Privatlivspolitik
Scorsese og DiCaprios nye storfilm bliver "uden sidestykke"

Scorsese og DiCaprios nye storfilm bliver "uden sidestykke"

Manusforfatteren bag 'Killers of the Flower Moon' er meget begejstret

Stem op!
49
Stem ned!
0
(reset)

Det er altid spændende, når Martin Scorsese er på banen med en ny film. Det gør sig ikke mindst gældende med hans kommende Killers of the Flower Moon, der bl.a. har hans tilbagevendende partner Leonardo DiCaprio på rollelisten.

Vores interesse for filmen bliver kun yderligere vagt i et nyligt interview med filmens manusforfatter Eric Roth, der bl.a. også har skrevet Oscar-vinderen Forrest Gump og Steven Spielbergs mesterlige Munich, mens han er medforfatter på Denis Villeneuves kommende Dune.

I interviewet fortæller Roth bl.a., at optagelserne til 'Killers of the Flower Moon' begynder om cirka to uger og fortsætter begejstret om filmen, der har et budget på hele 200 millioner dollars samt bl.a. også Jesse Plemons og Robert De Niro på rollelisten:

- Jeg ved, at Marty forsøger at lave en film, der sandsynligvis er den sidste western, der vil blive lavet på denne måde (…). Jeg tror på en måde, at ​​den vil blive som intet andet, vi nogensinde har set. Så for mig er den her uden sidestykke (”one for the ages”, red.), fortæller Roth til Collider.

'Killers of the Flower Moon' er en filmatisering af den amerikanske bestseller af samme navn af David Grann. Bogen er baseret på en sand historie og udspiller sig i det rige Oklahoma i 1920’erne, mere specifikt Osage County.

Her har en indianerstamme boet i generationer, men da flere og flere indianere bliver fundet dræbt, sættes det nyopstartede FBI til at undersøge sagen.

DiCaprio er undervejs i projektet gået fra at skulle indtage rollen som den gode FBI-agent Tom White til nu at spille den tvetydige Ernest Burkhart. Plemons er således trådt til for at portrættere agenten.

Der er endnu ikke sat en premieredato for 'Killers of the Flower Moon', men det bliver ikke før en gang i 2022, at vi kommer til at se Scorsese og DiCaprios nyeste samarbejde.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Igen igen mega svært at sige hvad for en film der er hans bedste.
Men skulle man lave en topn5 ville min se sådan ud.

4 timer siden
HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

1 dag siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

1 dag siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

3 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

3 dage siden

Aktive debatter