Cookie- og Privatlivspolitik
Nordisk Film Biografer Imperial har fået en opgradering i verdensklasse

Nordisk Film Biografer Imperial har fået en opgradering i verdensklasse

Den første THX Ultimate Cinema i Europa

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Tidligere i denne uge meldte Folketinget ud, at biograferne rundt omkring i landet fra 6. maj atter igen ville kunne slå dørene op for biografgængerne.

Det har været en lang ventetid for det filmsultne publikum og biograferne, men især én biograf har udnyttet tiden til det fulde.

Imperial kan nemlig præsentere Europas første THX Ultimate Cinema, der vil kunne give en af de bedste billede- og lydoplevelser i verden.

- Vi er meget stolte af at præsentere Europas første THX Ultimate Cinema i Nordisk Films flagskib Imperial. Det vil give de danske biografgængere det skarpeste og mest dynamiske billede og lyd, de nogensinde har oplevet, når de igen kan se film på Imperials gigantiske lærred, siger Casper Bonavent, direktør for Nordisk Film Biografer Danmark, i en pressemeddelelse.

- Imperial runder 60 år i år og er Danmarks førende gallabiograf. Så det er helt på sin plads at fejre denne milepæl i dansk biografhistorie med en opgradering af Nordens største biograf til den ultimative biografoplevelse. Opgraderingen til THX Ultimate Cinema viser vores stærke tro på biografmediet og vores ambitioner om altid at give vores gæster den allerbedste biografoplevelse.

Herunder kan du se, hvad THX Ultimate Cinema indebærer:

- Dual 4K-Laser Projection System: Banebrydende, state-of-the-art Cinionic dual-laser projektorer fra Barco leverer billeder i 4K-opløsning med øget lysstyrke, kontrast, klarhed i billede og strålende farver.

- Immersive Audio: Fuldt optimeret immersive sound speaker-systemer, som er designet til at forstærke lydeffekten gennem højtalere på samtlige flader i biografsalen, som derved indhyller publikum i filmens lyd.

- Akustiske forbedringer: Arkitektoniske og akustiske specifikationer er efterlevet for at sikre, at biografsalen gengiver lyden præcist og klart.

- Eksklusivt formateret indhold: Film bliver formateret for at berige filmoplevelsen på CGS-lærredet.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Dette er det helt store spørgsmål, kære kino ?! ;-)

Benjaminuser/884401

Enig med Christian.
Bland selv slik er en super vigtig del af den samlede biografoplevelse!

Krydser fingre for at det kan lade sig gøre. :)

TheDayDreamer

YES! Sikken en FANTASTISK nyhed!!!!

I forvejen er Imperial en af mine to yndlingsbiografer! Normalt holder jeg også meget af formatet IMAX, men med denne her gigantiske kvalitetsopgradering får de en KÆMPE konkurrencemæssig fordel (og VILDT begejstrede gæster!), og det vil blot lokke mig til at se film i den sal endnu oftere!

Det er helt igennem fantastisk at se de danske biografer tage nytænkende og innovativ teknologi til sig - det er en super positiv udvikling som vil være med til at være en faktor i at fremtidssikre biograferne!

I den forbindelse er der to tiltag som jeg mener kunne gavne: indførelsen af en abonnementsordning/årskort til så man til en fast månedlig/årlig pris kunne se alle de film man ville (gældende til alle kæder), og en af de såkaldte "ScreenX" sale, hvor der også er lærreder på sidevæggene, for at skabe en mere fordybende oplevelse!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

5 timer siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

7 timer siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

2 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter