Nordisk Film Biografer Imperial har fået en opgradering i verdensklasse

Den første THX Ultimate Cinema i Europa
Billede
(© Nordisk FIlm )

Tidligere i denne uge meldte Folketinget ud, at biograferne rundt omkring i landet fra 6. maj atter igen ville kunne slå dørene op for biografgængerne.

Det har været en lang ventetid for det filmsultne publikum og biograferne, men især én biograf har udnyttet tiden til det fulde.

Imperial kan nemlig præsentere Europas første THX Ultimate Cinema, der vil kunne give en af de bedste billede- og lydoplevelser i verden.

- Vi er meget stolte af at præsentere Europas første THX Ultimate Cinema i Nordisk Films flagskib Imperial. Det vil give de danske biografgængere det skarpeste og mest dynamiske billede og lyd, de nogensinde har oplevet, når de igen kan se film på Imperials gigantiske lærred, siger Casper Bonavent, direktør for Nordisk Film Biografer Danmark, i en pressemeddelelse.

- Imperial runder 60 år i år og er Danmarks førende gallabiograf. Så det er helt på sin plads at fejre denne milepæl i dansk biografhistorie med en opgradering af Nordens største biograf til den ultimative biografoplevelse. Opgraderingen til THX Ultimate Cinema viser vores stærke tro på biografmediet og vores ambitioner om altid at give vores gæster den allerbedste biografoplevelse.

Herunder kan du se, hvad THX Ultimate Cinema indebærer:

- Dual 4K-Laser Projection System: Banebrydende, state-of-the-art Cinionic dual-laser projektorer fra Barco leverer billeder i 4K-opløsning med øget lysstyrke, kontrast, klarhed i billede og strålende farver.

- Immersive Audio: Fuldt optimeret immersive sound speaker-systemer, som er designet til at forstærke lydeffekten gennem højtalere på samtlige flader i biografsalen, som derved indhyller publikum i filmens lyd.

- Akustiske forbedringer: Arkitektoniske og akustiske specifikationer er efterlevet for at sikre, at biografsalen gengiver lyden præcist og klart.

- Eksklusivt formateret indhold: Film bliver formateret for at berige filmoplevelsen på CGS-lærredet.